Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

H Google και η Samsung παρουσιάζουν το νέο Chromebook … που βγαίνει και σε 3G έκδοση!

Ο ιδανικός «δεύτερος» υπολογιστής σας πλέον, έχει και εξαιρετική τιμή. Η Google και η Samsung ανακοινώνουν ότι διαθέτουν από την Δευτέρα το νέο Chromebook.

 Το 11,6 ιντσών οθόνης μηχάνημα, καυχιέται ότι διαθέτει έναν διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 χρονισμένο στα 1,7 GHz, διαθέτει 16 GB (μόλις) μνήμης και 2GB RAM.

 Η μνήμη του νέου Chromebook επεκτείνεται με 100 GB διαθέσιμα στο Drive της Google, που είναι διαθέσιμα για δύο χρόνια για τους κατόχους της συσκευής. Συνδέεται στο internet μέσω Wi-Fi, τις κλήσεις σας στα Google hangouts θα της πραγματοποιείτε μέσω μίας VGA κάμερας και το βάρος του είναι 1,1 κιλά.
 Η τιμή του στις ΗΠΑ είναι στα 249 δολάρια, ενώ στην Αγγλία, διατίθεται από το PC Worlds στις 229 λίρες. Είναι εκπληκτικά χαμηλή τιμή για τα specs που δίνουν η Google και η Samsung για ένα laptop με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μάλιστα, οι δύο εταιρείες, κυκλοφορούν και 3G έκδοση, στις ΗΠΑ μόνο, σε συνεργασία με τη Verizon, στα 349 δολάρια.

 Το μεγαλύτερο προτέρημα-ελάττωμα του συγκεκριμένου laptop, είναι το λειτουργικό του. Λειτουργικό με εξαιρετικές επιδόσεις μεν, καλές ταχύτητες, ελαφρύ, έξυπνα σχεδιασμένο, αλλά ανύπαρκτο ακόμα σε συμβατότητες πολλών προγραμμάτων και εφαρμογών που έχετε συνηθήσει να χρησιμοποιείτε στα υπόλοιπα PC σας. Φυσικά, υπάρχουν εναλλακτικές στο Chrome λειτουργικό που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, συν ότι θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας Google εφαρμογές, αλλά… δεν είναι Windows και σίγουρα δεν είναι Android. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι Google fans, αν μη τι άλλο, έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν τους «δεύτερους» υπολογιστές τους σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.




πηγη 

2 σχόλια:

  1. You made sοme really good points
    there. I checκeԁ on the net to finԁ out mοre about the issue and found mοst indіviԁuals will go along
    with youг νіews оn this sіte.

    Mу ωeb site :: chevy altec bucket truck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον laptop, χωρίς τα βαριά windows και αρκετά οικονομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...