how-to:Πως να σπάσετε κλειδιά ασυρμάτων δικτύων.

Θα σας δωσω το παρακατω tutorial. Εγώ άπλα το δημοσιεύω χωρίς να φέρω ευθύνη το πως θα το χρησιμοποιησετε...

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πύραυλος απενεργοποιεί υπολογιστές από απόσταση

Στις 16 Οκτωβρίου, ερευνητές της Boeing και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δοκίμασαν με επιτυχία έναν πύραυλο που έχει την ικανότητα να απενεργοποιεί υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά μηχανήματα από απόσταση χρησιμοποιώντας μια ριπή ισχυρών ραδιοκυμάτων.

 Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στην έρημο Utah ως μέρος του προγράμματος Counter-electronics High-powered Microwave Advanced Missile Project (CHAMP), μιας συντονισμένης προσπάθειας της εταιρείας Boeing Phantom Works και ενός ερευνητικού εργαστηρίου της Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός πυραύλου που να μπορεί να «παραλύσει» ηλεκτρονικά συστήματα από απόσταση με ελάχιστες παράπλευρες απώλειες.

 Μια δυνατότητα που σύμφωνα με την Boeing θα μπορούσε μια μέρα να αλλάξει την μορφή του σύγχρονου πολέμου.

 Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο πύραυλος CHAMP απενεργοποίησε με επιτυχία τον στόχο του, «πυροβολώντας» μικροκύματα υψηλής ισχύος σε ένα διώροφο κτίριο γεμάτο υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Όλες αυτές απενεργοποιήθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα, μαζί με ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα του κτιρίου.

 Η δοκιμή μάλιστα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που απενεργοποιήθηκαν ακόμα και οι κάμερες που την κατέγραφαν. «Η τεχνολογία αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον σύγχρονο πόλεμο» δήλωσε ο διαχειριστής του προγράμματος, Keith Coleman. Ο Coleman θεωρεί πως «στο άμεσο μέλλον, η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αχρηστεύσει τα ηλεκτρονικά συστήματα και στοιχεία του εχθρού, ακόμα και πριν την άφιξη των πρώτων στρατευμάτων ή αεροσκαφών» ενώ συμπληρώνει πως «κάναμε την επιστημονική φαντασία, επιστημονικό γεγονός».

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στα Roadshows για τα Windows 8

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει roadshows για την παρουσίαση των Windows 8 σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία και πώληση προϊόντων λογισμικού και hardware.

 Στόχος των παρουσιάσεων αυτών είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των συγκεκριμένων επαγγελματιών με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Εκτός από τα Windows 8, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Office 2013, την επόμενη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft, καθώς και για τον Windows Server 2012, ο οποίος ήδη διατίθεται στην αγορά.

 Οι πόλεις όπου θα λάβουν χώρα οι παρουσιάσεις και οι αντίστοιχες ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι: Ρόδος (30/10), Ιωάννινα (1/11), Θεσσαλονίκη (5/11), Καβάλα (6/11), Χανιά (14/11), Ηράκλειο (15/11), Καλαμάτα (19/11), Πάτρα (21/11), Λάρισα (3/12). Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των: Intel (χρυσός χορηγός), Toshiba (ασημένιος χορηγός), Dell (χάλκινος χορηγός), Infoquest και Logicom (Υποστηρικτές).

 Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα των roadshows ανά πόλη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.microsoft.com/hellas/events/W8_Roadshow.aspx , όπου θα μπορούν να δηλώσουν και συμμετοχή για τη διοργάνωση που τους ενδιαφέρει.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

H Google και η Samsung παρουσιάζουν το νέο Chromebook … που βγαίνει και σε 3G έκδοση!

Ο ιδανικός «δεύτερος» υπολογιστής σας πλέον, έχει και εξαιρετική τιμή. Η Google και η Samsung ανακοινώνουν ότι διαθέτουν από την Δευτέρα το νέο Chromebook.

 Το 11,6 ιντσών οθόνης μηχάνημα, καυχιέται ότι διαθέτει έναν διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 χρονισμένο στα 1,7 GHz, διαθέτει 16 GB (μόλις) μνήμης και 2GB RAM.

 Η μνήμη του νέου Chromebook επεκτείνεται με 100 GB διαθέσιμα στο Drive της Google, που είναι διαθέσιμα για δύο χρόνια για τους κατόχους της συσκευής. Συνδέεται στο internet μέσω Wi-Fi, τις κλήσεις σας στα Google hangouts θα της πραγματοποιείτε μέσω μίας VGA κάμερας και το βάρος του είναι 1,1 κιλά.
 Η τιμή του στις ΗΠΑ είναι στα 249 δολάρια, ενώ στην Αγγλία, διατίθεται από το PC Worlds στις 229 λίρες. Είναι εκπληκτικά χαμηλή τιμή για τα specs που δίνουν η Google και η Samsung για ένα laptop με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μάλιστα, οι δύο εταιρείες, κυκλοφορούν και 3G έκδοση, στις ΗΠΑ μόνο, σε συνεργασία με τη Verizon, στα 349 δολάρια.

 Το μεγαλύτερο προτέρημα-ελάττωμα του συγκεκριμένου laptop, είναι το λειτουργικό του. Λειτουργικό με εξαιρετικές επιδόσεις μεν, καλές ταχύτητες, ελαφρύ, έξυπνα σχεδιασμένο, αλλά ανύπαρκτο ακόμα σε συμβατότητες πολλών προγραμμάτων και εφαρμογών που έχετε συνηθήσει να χρησιμοποιείτε στα υπόλοιπα PC σας. Φυσικά, υπάρχουν εναλλακτικές στο Chrome λειτουργικό που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, συν ότι θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας Google εφαρμογές, αλλά… δεν είναι Windows και σίγουρα δεν είναι Android. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι Google fans, αν μη τι άλλο, έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν τους «δεύτερους» υπολογιστές τους σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.




πηγη 

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Προσοχή: απάτη με ψεύτικες εκδόσεις των Bad Piggies για Chrome

Το νέο παιχνίδι της Rovio μετά τη μεγάλη επιτυχία των Angry Birds, το Bad Piggies, είναι διαθέσιμο μέσω του Google Play για συσκευές Android και το App Store, όπως επίσης για PC και Mac, αλλά δεν έχει ακόμη διατεθεί μέσω του Chrome Web Store.

 Απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός, διαθέτοντας ψεύτικες, υποτιθέμενες εκδόσεις του παιχνιδιού στο Chrome Web Store, με στόχο να κερδίσουν από την εμφάνιση διαφημίσεων στους browsers των χρηστών κατά το σερφάρισμά τους.

 Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chrome, υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ plugins που έχουν την ονομασία του παιχνιδιού στον τίτλο ή την περιγραφή τους, τα οποία όλα βεβαίως είναι πλαστά. Αρκετά από τα plugins ζητούν να έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα, όπως την πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών σε όλα τα sites που επισκέπτονται, ανέφεραν από την εταιρεία ασφαλείας Barracuda Networks.
 Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο και κάποιο plugin ζητά ανάλογα δικαιώματα, θα πρέπει κάθε χρήστης να μην το εγκαθιστά. Ένα web-based παιχνίδι δεν έχει φυσικά καμία σχέση με την υπόλοιπη δραστηριότητα του χρήστη στο Internet.
 Σκοπός των μη επίσημων παιχνιδιών αυτών, ήταν να ενσωματώνουν έξτρα διαφημίσεις σε περίπου 60 δημοφιλή websites όπως τα Yahoo, MSN, eBay, MySpace, IMDb και Disney.
 Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, περίπου 82.500 χρήστες είχαν εγκαταστήσει διάφορες πλαστές εκδοχές των Bad Piggies, ο αριθμός των εγκαταστάσεων όμως αυξάνεται κατά πολύ καθημερινά. Εάν έχετε εγκαταστήσει κάποια από τις ψεύτικες εκδόσεις, απεγκαταστήστε τη και αλλάξτε και τα passwords σας σε sites που επισκέπτεστε, συμβουλεύουν από τη Barracuda, για παν ενδεχόμενο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...