Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στα Roadshows για τα Windows 8

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει roadshows για την παρουσίαση των Windows 8 σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία και πώληση προϊόντων λογισμικού και hardware.

 Στόχος των παρουσιάσεων αυτών είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των συγκεκριμένων επαγγελματιών με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Εκτός από τα Windows 8, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Office 2013, την επόμενη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft, καθώς και για τον Windows Server 2012, ο οποίος ήδη διατίθεται στην αγορά.

 Οι πόλεις όπου θα λάβουν χώρα οι παρουσιάσεις και οι αντίστοιχες ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι: Ρόδος (30/10), Ιωάννινα (1/11), Θεσσαλονίκη (5/11), Καβάλα (6/11), Χανιά (14/11), Ηράκλειο (15/11), Καλαμάτα (19/11), Πάτρα (21/11), Λάρισα (3/12). Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των: Intel (χρυσός χορηγός), Toshiba (ασημένιος χορηγός), Dell (χάλκινος χορηγός), Infoquest και Logicom (Υποστηρικτές).

 Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα των roadshows ανά πόλη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.microsoft.com/hellas/events/W8_Roadshow.aspx , όπου θα μπορούν να δηλώσουν και συμμετοχή για τη διοργάνωση που τους ενδιαφέρει.

1 σχόλια:

  1. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your site provided us with valuable info to work on.
    You have done a formidable job and our entire community
    will be grateful to you.

    Here is my website :: similar webpage

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...