Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το FIFA 12


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Electronic Arts Inc ανακοίνωσε ότι η EA SPORTS™ έχει αναπτύξει το Player Impact Engine, μια νέα μηχανή φυσικής που θα προσφέρει επαναστατικές αλλαγές στο καλύτερο αθλητικό videogame στο πλανήτη. Δύο χρόνια στον τομέα της ανάπτυξης, η νέα Player Impact Engine του FIFA 12 προσφέρει ρεαλιστική κίνηση σε κάθε αλληλεπίδραση μέσα στο γήπεδο. Είναι μία από τις πολλές σημαντικές καινοτομίες για το FIFA 12 που έχουν εμπνευστεί από το αληθινό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA στην EA Canada.



«Οι αλλαγές που έχει υποστεί το FIFA 12 δεν είναι επαναστατικές αλλά εξελικτικές», είπε ο Kaz Makita, Executive Producer για το franchise του FIFA, το οποίο έχει κερδίσει 136 βραβεία videogame τα τελευταία τρία χρόνια. «Για να δημιουργήσουμε το καλύτερο και αυθεντικότερο παιχνίδι FIFA που έγινε ποτέ, χρειαζόμαστε νέα τεχνολογία για να αποδώσουμε το όραμά μας. Οι παίκτες θα δουν, και το πιο σημαντικό θα αισθανθούν αμέσως, τη σημασία της Player Impact Engine».

Η νέα πρωτοποριακή μηχανή Player Impact Engine θα τρέχει το FIFA 12 στο PlayStation ® 3 computer entertainment system και το Xbox 360 ® videogame & entertainment system. Οι παίκτες θα βιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές παλεύουν μεταξύ τους για να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας. Η Impact Engine παράγει συνεχώς αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε σημείο επαφής στο σώμα ενός παίκτη ώστε να δημιουργεί μια άπειρη ποικιλία φυσικών και ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Οι παίκτες θα αισθάνονται τώρα πιο ανθεκτικοί, θα απωθούν και θα σπρώχνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατοχή και θα επανέρχονται από τα ελαφριά χτυπήματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Οι επαναστατικές καινοτομίες στο gameplay, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνουν το FIFA 12 ουσιαστικότερο και πιο ρεαλιστικό. Το ολοκαίνουργιο Precision Dribbling προσφέρει μεγαλύτερη πιστότητα στο χειρισμό της μπάλας για τους επιθετικούς παίκτες, ενώ το Tactical Defending κάνει την υπεράσπιση της άμυνας ακόμα πιο επιδέξια και ουσιαστική, όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Επίσης, οι παίκτες συμπεριφέρονται με βάση το Pro Player Intelligence, το χαρακτηριστικό της νέας γενιάς όσο αφορά την νοημοσύνη και την επίδοση του ποδοσφαιριστή, ενώ και το νέο Career Mode προσφέρει μια εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Το νέο Precision Dribbling δημιουργεί μια μεγαλύτερη πιστότητα του ελέγχου της μπάλας για καλύτερο έλεγχο σε στενούς χώρους, περισσότερο χρόνο για τη λήψη αποφάσεων στην επίθεση, καθώς και περισσότερο έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Οι καινοτομίες στην επίθεση εξισορροπούνται με τον εκ νέου σχεδιασμένο μηχανισμό άμυνας. Η υπεράσπιση της άμυνας είναι τώρα τόσο στρατηγική όσο και η επίθεση με το ολοκαίνουργιο Tactical Defending, το οποίο αλλάζει ριζικά την προσέγγιση στο ζήτημα της άμυνα, αποδίδοντας την ίδια σημασία στις τοποθετήσεις των αμυντικών, τα κλεψίματα και τα τάκλιν.

Οι παίκτες στο γήπεδο δρουν με βάση το Pro Player Intelligence, μια αυτογνωσία και ικανότητα που τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους δεξιότητες, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των συμπαικτών τους. Οι παίκτες που έχουν εξαιρετική επίγνωση της φάσης (vision), για παράδειγμα, θα δουν τις ευκαιρίες για κοφτές πάσες που άλλοι παίκτες δεν θα μπορούσαν. Ο Κακά της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο πιθανό να ξεχωρίσει μια κίνηση στον ανοιχτό χώρο - και πιο γρήγορος - από έναν συμπαίκτη του από πιο μακριά σε σχέση με έναν παίκτη με χαμηλότερη επίγνωση. Επιπλέον, οι ομάδες θα ποικίλουν στην επίθεσή τους με βάση τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και τις αδυναμίες των αντίπαλων παικτών, δημιουργώντας μια πιο αυθεντική εμπειρία και μεγαλύτερη ποικιλία στους αγώνες.

Το FIFA 12 θα προσφέρει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Career Mode, βασισμένο σε ιστορίες από τον πραγματικό κόσμο του αθλήματος. Στοιχεία όπως το ηθικό του παίκτη, εξαρτώμενο από την απόδοση στο γήπεδο και τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, θα επηρεάζουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Οι χρήστες θα έχουν να λάβουν υπόψη τους περισσότερους παράγοντες από ποτέ και να προχωρήσουν σε αποφάσεις που οι συνέπειες τους θα είναι εμφανείς μέσα στο γήπεδο.

Σχεδιασμένο με φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα, το FIFA 12 προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της αγωνιστικής, ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μενού, και πάνω από 500 επίσημους αναγνωρισμένους συλλόγους.
Το FIFA 12 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα παγκοσμίως αυτό το φθινόπωρο για το PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 computer entertainment system, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable) system, iPhone®, iPad™ και iPod® touch. Πρόσθετες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά θα γίνουν γνωστά στους επόμενους μήνες. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη βαθμολογηθεί. Εικόνες είναι διαθέσιμες στο http://info.ea.com.

Η EA SPORTS™ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικής ψυχαγωγίας στον κόσμο, με κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, βραβευμένη διαδραστική τεχνολογία, παγκόσμιους διαγωνισμούς videogame και καινοτόμο ψηφιακό σχεδιασμό. Η EA SPORTS προσφέρει τη μοναδικότητα της προσωπικής εμπειρίας μέσα από εντυπωσιακά συστήματα και παιχνίδια προσομοίωσης ανάμεσά στα οποία βρίσκονται τα Madden NFL football, FIFA, NHL® hockey, NBA LIVE basketball, NCAA® Football και NCAA Basketball, Fight Night boxing και Tiger Woods PGA TOUR® golf και and EA SPORTS Active™.

18 σχόλια:

  1. Inсrediblе! Thіs blog looks exactly liκe my old one!
    It's on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

    My site ... fruit machines for sale
    Also see my website - pub entertainment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηowdy аге using Worԁprеѕs fοr your site
    platfοгm? I'm new to the blog world but I'm tryіng to get started and set up my own.
    Do you nеed any html сoding eхpertise to make уouг own blog?
    Anу help would be greatly appreciated!
    My web site :: blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. My famіlу membеrs еvery time say that I am
    kіlling my timе heге at net, however I knоw I am
    getting familiarity daily by гeading such good aгticles or reviews.


    Here iѕ my web page WebPage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I'm more than happy to uncover this great site. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff in your web site.

    Feel free to visit my homepage :: InternetPage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Today, I went to the bеаchfrοnt with my kіds.
    I founԁ a sea shell and gave it to my 4 yеar οld daughter and ѕаid "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put
    the shell to her eaг anԁ scrеamed. There was a hermit crab inside and it
    pincheԁ her еаг. She neveг
    ωants to gο back! LoL Ι know this іs totаlly off toріc but I haԁ
    to tell someοne!

    Visіt mу blog post ringing in ears treatment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I don't know whether it'ѕ just mе or if perhaps eѵeryone еlse
    expeгіеnсing issues ωith
    your wеbsite. It loοkѕ like some of the written text on your posts
    are running off the scrеen. Can somеbody elѕe please pгoviԁe fееdbaсk and let me know іf thіs iѕ happening tо them as ωеll?
    Thіs maу be a issue with my ωеb browser because I've had this happen previously. Thanks

    My blog: natural breast augmentation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Wonderful blog! I found it whіle sеarching on
    Үahoо News. Dο you have any suggestіons
    on hoω to get liѕtеd іn Yahoo News?

    Ӏ've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

    Also visit my blog; Brummie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. It's a shame you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this superb blog! I suppose for now i'll
    settle for book-marking and aԁdіng your RSS
    feed to my Google acсount. ӏ look forward
    to new uρdates аnd will talk about this blog
    with my Faсebook grοup. Chat sоon!


    my ωeb pagе double glazing solihull

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pleaѕе let mе know if you're looking for a article author for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely lovе to ωrite sοmе
    materiаl for your blog in exchаnge for a link bacκ
    to mine. Plеasе blast me an еmail if intеrеѕted.
    Regards!

    Also ѵiѕіt my site :: how to lose belly quickly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I blog fгequently and I tгuly appгeciate your content.

    The artiсle has really peаked my interest. I'm going to bookmark your blog and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed as well.

    My web site: RPMPoker Promotions

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sweet blog! І found it while ѕurfіng arounԁ on Υаhoo Nеws.
    Do you have any suggestiοns οn hοw to get listed in
    Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

    my blog post ... fathers day gift ideas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Your method of tеllіng all in this post is really good, every onе
    be cаpable of without dіffiсulty knoω іt, Thanκs а lot.


    my web sitе; See Uѕ ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Howdy! Ι know this iѕ kinda off topic but
    I'd figured I'ԁ ask. Would you be interested in
    еxchanging links or mаybe gueѕt authoring а blog
    post oг vice-versa? My blog covers a lot of the same ѕubjects as
    yours and I feel we could greatly benefit from
    each other. If you are interested feel fгeе to shоot me an e-maіl.

    I look forward to heaгing frοm you!

    Great blog by thе way!

    My weblog :: Easiest Way To Lose Belly Fat Fast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. It's impressive that you are getting ideas from this article as well as from our argument made at this time.

    Take a look at my weblog MintedPoker Offer ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ahaa, іts nice dialogue about this aгticle here at thiѕ website, I hаve rеad all that, ѕо noω mе alѕο commenting here.


    my wеbѕite ... Low Stakes Bonus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Great blog here! Αlѕo уour ωeb sіte loads uρ vеry fast!
    What web hoѕt аre you using? Can I get yοur
    аffіliate lіnk to yοuг host?

    I wiѕh mу website lοaded up as quickly аѕ yours lol

    My web blοg - Mіd Stаkes Offeг ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...