Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πάντρεμα AirPlay και Windows Media Center


Παρά το γεγονός πως η ιδέα του Windows Media Center, της μετατροπής του υπολογιστή σε κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας διέθετε όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει δυστυχώς δεν τα κατάφερε στο βαθμό που θα μπορούσε. Το Windows Media Center εκμεταλλευόμενο πλήρως την ισχύ του υπολογιστή αλλά και με τη βοήθεια ενός φιλικού interface επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου και φυσικά την προβολή βίντεο και ταινιών (είτε από το internet είτε από υλικό που είναι αποθηκευμένο στον δίσκο του συστήματος) σε μια μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης του σπιτιού σας)...


Το AirPlay αποτελεί την τεχνολογία βίντεο και ήχου, της Apple, που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο και ήχου από μια συσκευή στην άλλη. Η αρχική και κύρια χρήση του AirPlay ήταν να μετατρέπει κατάλληλα το υλικό από οποιαδήποτε IOS συσκευή ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί στο Apple TV.

Πλέον το νέο plugin, που κωδικοποιήθηκε από τον Thomas Pleasance, πραγματοποιεί το πάντρεμα της τεχνολογίας AirPlay με το “λογισμικό πολυμέσων” της Microsoft δίνοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην οικιακή ψυχαγωγία.







πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...