Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Προσοχή! Η προσφορά δωρεάν πρόσκλησης για την έκδοση Beta της νέας υπηρεσίας της Google, Google Music, είναι απάτη !!!


Η έκδοση beta δεν επιτρέπει στους σημερινούς χρήστες να δώσουν προσκλήσεις στους φίλους τους οπότε κανείς δε διαθέτει την πλεονάζουσα θέση να προσκαλεί άλλους.

Κάθε χρήστης ή ιστοσελίδα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει προσκλήσεις ψεύδεται και αυτό το επιβεβαιώνουν και εκπρόσωποι της Google. Ένας χρήστης δε μπορεί να ζητήσει…

πρόσκληση για να τη δώσει σε κάποιον άλλον και η αίτηση θα πρέπει να πραγματοποιείται και να γίνεται αποδεκτή από τον ίδιο λογαριασμό Google.
Έως τώρα έχουμε δει όλων των ειδών απάτης και spam σχετικά με το Google Music, από έρευνες CPA έως συλλογή στοιχείων εφαρμογών που σας προτρέπουν να εισάγετε προσωπικές πληροφορίες.
Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις απάτες γιατί κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι νέο είναι και μια ευκαιρία απάτης … Δωρεάν iPod κανείς;
Εάν δείτε κάποιον σύνδεσμο σχετικά με πρόσκληση για το Google Music, μην τον ανοίξετε. Μην του κάνετε tweet και μην το δημοσιεύσετε στο Facebook ή κάπου αλλού. Ο μόνος σύνδεσμος που είναι ασφαλής είναι το Music.Google.com, η επίσημη ιστοσελίδα του Google Music.












πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...