Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πληκτρολόγια αφής!


Εάν έχετε πάθει ψύχωση, ή έστω εθιστεί στα gadgetατάκια με οθόνες αφής, τότε αυτό σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Το όνομα του Minebea Cool Leaf Keyboard.

Όλως περιέργως, αν και στην ουσία είναι μία τεράστια οθόνη αφής, δεν παρέχεται η δυνατότητα να το προγραμματίσεις όπως εσύ θες. Από τη στιγμή που δεν έχει προκαθορισμένα απτά πλήκτρα, θα ήταν ίσως δυνατό να υπάρχει ευελιξία στη διαμόρφωση της χωροταξίας αυτών, ούτως ώστε να προσαρμόζεται η μορφή του, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη...

Όπως είχε γίνει και με τα κινητά τηλέφωνα αφής που οι περισσότεροι ακόμα και τώρα δυσκολεύονται να πληκτρολογήσουν, ειδικά με τυφλό σύστημα, έτσι και με αυτό θα χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να εξοικειωθούμε. Το σίγουρα αδιαφιλονίκητο προτέρημα του αφορά στο πόσο εξυπηρετικό είναι στο καθαρισμό του, αφού με ένα κοινό καθαριστικό τζαμιών θα μπορείτε κυριολεκτικά να βλέπετε το πρόσωπό σας πάνω, ενώ θα είναι σίγουρα καλύτερο και άποψης υγιεινής. Από την άλλη ακριβώς επειδή θα μένουν ιδιαιτέρα πολλά αποτυπώματα, περιλαμβάνεται στη συσκευασία και πανάκι καθαρισμού.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν η 1η Μαΐου και ο τόπος η Ιαπωνία, συνδέεται μέσω USB και αποτελείται από 108 πλήκτρα, ενώ λειτουργεί προς το παρόν μόνο κάτω από λειτουργικό Windows, μια έκδοση για Mac δε θα αργήσει όμως να έρθει, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις τις εταιρείας. Αρχικά οι διατάξεις πλήκτρων που θα υποστηρίζει θα είναι φυσικά για τα Ιαπωνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Όταν δεν είναι σε λειτουργία, εύκολα χρησιμοποιείται και ως καθρέπτης, βέβαια λίγο τσιμπημένος μιας και θα στοιχίζει 165 ευρώ. Επίσης ετοιμάζεται και τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση με την ίδια λογική, όπως και κομπιουτεράκι...







πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...