Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Dell: Επένδυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες


Στα επίπεδα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων αποφάσισε η Dell να ανέλθουν οι συνολικές επενδύσεις της σε μια σειρά από καινούριες λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσίες cloud. Αυτές, με τη σειρά τους αναμένεται να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις-πελάτες να κινηθούν με επιτυχία στην εικονική εποχή...

Έτσι, λοιπόν, την προσεχή διετία, η εταιρεία θα σχεδιάσει πολλαπλά data center υψηλής απόδοσης σε ολόκληρο τον κόσμο, έτσι ώστε να παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές τεχνολογίες cloud, αλλά και στις δυνατότητες IT outsourcing! Με ποιο τρόπο; Δια μέσω της σύνδεσης των τεχνολογιών και των υπηρεσιών της Dell με τις κορυφαίες δυνατότητες των συνεργατών. "Η πρόοδος της τεχνολογίας, οι μέθοδοι παροχής και η μετατόπιση σε μοντέλα ΙΤ που ανατρέπουν τις παραδοσιακές δομές, όπως το cloud, αλλάζουν τους θεμελιώδεις τρόπους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Με αυτή τη σημαντική μετατόπιση, οι επιχειρήσεις επωφελούνται σε ότι αφορά στο χρόνο εισόδου στην αγορά, την οργανωτική ευελιξία και την ευελιξία στην υπολογιστική ισχύ. Η Dell ενεργοποιείται για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν αυτά τα οφέλη και με τη σημερινή ανακοίνωση παρέχει πρόσβαση στην ισχύ του cloudσε περισσότερους οργανισμούς και χρήστες.

Η Dell έχει πραγματοποιήσει και θα συνεχίζει να επενδύει σημαντικά για να παρέχει τεχνολογία που επιτρέπει στους πελάτες να επιτύχουν στην εικονική εποχή", ανέφερε ο Steve Schuckenbrock, Πρόεδρος Dell Services.







πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...