Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Άρον-άρον ανακαλούνται οι δηλώσεις του Ballmer για τα Windows 8

Μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του Steve Ballmer για τα Windows 8, η Microsoft έσπευσε να διαψεύσει το ίδιο της το αφεντικό μέσω του εκπροσώπου Τύπου της εταιρείας! Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για κάτι που δε συμβαίνει κάθε μέρα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο εκπρόσωπος Τύπου υποστήριξε ότι ο Ballmer έκανε λάθος (!) όταν άφησε να εννοηθεί ότι ...τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκρηκτικός Ballmer βιάζεται να αποκαλύψει κάτι και η Microsoft σπεύδει μετά να ανασκευάσει, εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρες και δημόσιες δηλώσεις, οπότε η όποια διάψευση αγγίζει τα όρια της γραφικότητας. Επιπλέον, αν εξαιρέσει κανείς το διάστημα ανάμεσα στα XP και τα Vista, η Microsoft παρουσιάζει νέα έκδοση των Windows κάθε τρία χρόνια, οπότε έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε τα Windows 8 μέσα στο 2012.

Και τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας κάποιες early builds των Windows 8. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, λοιπόν, μάλλον έχει δίκιο ο Ballmer και όχι ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...