Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Symantec: Εξαγοράζει την Clearwell Systems έναντι 390 εκατομμυρίων δολαρίων

Στην εξαγορά της εταιρείας Clearwell Systems, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της αρχειοθέτησης και του e-discovery, έναντι 390 εκατομμυρίων δολαρίων προχώρησε η Symantec.

Απώτερος σκοπώς των στελεχών της τελευταίας είναι να ενσωματώσουν την λύση λογισμικού eDiscovery της Clearwell Systems με το δικό τους προϊόν Enterprise Vaulte Discovery, προκειμένου να δημιουργήσουν μια περισσότερη ολοκληρωμένη όσο και end-to-end e-discovery εφαρμογή...

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το e-discovery αποτελεί μια ηλεκτρονική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώνονται αρχεία από ποικίλα datastores και λαμβάνει χώρα μια σχετική επεξεργασία για νομικούς λόγους και απαιτήσεις. Μάλιστα, αυτό, αφορά οτιδήποτε βρίσκεται σε ψηφιακή μορφή, όπως λ.χ. αρχεία επεξεργασίας word, φωτογραφίες, email, ηχητικά και βίντεο αρχεία, αντίγραφα instant messaging, internet bookmarks κ.ο.κ.

Τέλος, σύμφωνα με στοιχεία πρόσφατης μελέτης που διενήργησε η Gartner, η αγορά του λογισμικού e-discovery εμφανίζει διαρκή ανοδική πορεία. Συγκεκριμένα, το ποσοστό της ετήσιας μέσης ανάπτυξης κινείται στα επίπεδα του 14%, ενώ η αξία της εν λόγω αγοράς αναμένεται να προσεγγίσει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014!









πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...