Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Προσοχή: απάτη με ψεύτικες εκδόσεις των Bad Piggies για Chrome

Το νέο παιχνίδι της Rovio μετά τη μεγάλη επιτυχία των Angry Birds, το Bad Piggies, είναι διαθέσιμο μέσω του Google Play για συσκευές Android και το App Store, όπως επίσης για PC και Mac, αλλά δεν έχει ακόμη διατεθεί μέσω του Chrome Web Store.

 Απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός, διαθέτοντας ψεύτικες, υποτιθέμενες εκδόσεις του παιχνιδιού στο Chrome Web Store, με στόχο να κερδίσουν από την εμφάνιση διαφημίσεων στους browsers των χρηστών κατά το σερφάρισμά τους.

 Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chrome, υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ plugins που έχουν την ονομασία του παιχνιδιού στον τίτλο ή την περιγραφή τους, τα οποία όλα βεβαίως είναι πλαστά. Αρκετά από τα plugins ζητούν να έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα, όπως την πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών σε όλα τα sites που επισκέπτονται, ανέφεραν από την εταιρεία ασφαλείας Barracuda Networks.
 Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο και κάποιο plugin ζητά ανάλογα δικαιώματα, θα πρέπει κάθε χρήστης να μην το εγκαθιστά. Ένα web-based παιχνίδι δεν έχει φυσικά καμία σχέση με την υπόλοιπη δραστηριότητα του χρήστη στο Internet.
 Σκοπός των μη επίσημων παιχνιδιών αυτών, ήταν να ενσωματώνουν έξτρα διαφημίσεις σε περίπου 60 δημοφιλή websites όπως τα Yahoo, MSN, eBay, MySpace, IMDb και Disney.
 Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, περίπου 82.500 χρήστες είχαν εγκαταστήσει διάφορες πλαστές εκδοχές των Bad Piggies, ο αριθμός των εγκαταστάσεων όμως αυξάνεται κατά πολύ καθημερινά. Εάν έχετε εγκαταστήσει κάποια από τις ψεύτικες εκδόσεις, απεγκαταστήστε τη και αλλάξτε και τα passwords σας σε sites που επισκέπτεστε, συμβουλεύουν από τη Barracuda, για παν ενδεχόμενο.

1 σχόλια:

 1. Pengen yang lebih seru ...
  Ayo kunjungi www.asianbet77.com
  Buktikan sendiri ..

  Real Play = Real Money

  - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
  - Bonus Mixparlay .
  - Bonus Tangkasnet setiap hari .
  - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
  - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
  - Cash Back up to 10 % .
  - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

  Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
  - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
  - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
  - WHATSAPP : +63 905 213 7234
  - WECHAT : asianbet_77
  - SMS CENTER : +63 905 209 8162
  - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

  Salam Admin ,
  asianbet77.com

  Download Disini

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...