Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Περιβόητο χάκερ προσέλαβε η Samsung

Στην πρόσληψη ενός γνωστού hacker, ο οποίος ειδικεύεται στις τροποποιήσεις του λειτουργικού συστήματος Android, προχώρησε η διοίκηση της Samsung, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ίδιος ο Cyanogen άλλαξε στις αρχές της εβδομάδας την επαγγελματική του κατάσταση στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, προσθέτοντας ότι η παρούσα ενασχόλησή του είναι Samsung Mobile Software Engineer. Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις εξελίξεις στο χώρο του προγραμματισμού και θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα για το έργο του Cyanogen, μπορείτε να ακολουθήσετε το λογαριασμό του στο Twitter...

Είναι προφανές ότι η Samsung θέλει να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες του Cyanogen για να βελτιώσει το TouchWiz που βρίσκεται στις φορητές συσκευές της. Η εξέλιξη αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική υπό το φως της πρόσφατης απόφασης της Google να εξαγοράσει τη Motorola Mobility. Το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς εμφανίζει έντονη κινητικότητα αυτό τον καιρό και μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στο προσεχές μέλλον.


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...