Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Crysis 3

Ήταν περίπου δεδομένο ότι η EA και η Crytek δε θα άφηναν ανεκμετάλλευτη την επιτυχία των παιχνιδιών Crysis που κυκλοφόρησαν από το 2007 μέχρι το 2011. Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του Crysis 3 έχει ήδη ξεκινήσει, με την Crytek και πάλι στο ρόλο του developer.

Το Crysis 3 θα συνεχίζει από εκεί ακριβώς που τελειώνει το Crysis 2. Ο Prophet (βασικός ήρωας του παιχνιδιού) ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης απέναντι στη Cell Corporation. Το σενάριο διαδραματίζεται κυρίως στη Νέα Υόρκη, η οποία έχει παγιδευτεί σε ένα από τα nanodomes της Cell κι έχει πυκνή βλάστηση, βάλτους και ποτάμια.

Το νέο Crysis αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 για PC, Xbox 360 και PlayStation 3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ήδη διαθέσιμη η Hunter Edition του Crysis 3 μέσω της υπηρεσίας Origin. Η Hunter Edition θα δίνει άμεση πρόσβαση στο τόξο και τα attachments του, ενώ θα δίνει και bonus στην πανοπλία του Prophet. Όσοι προπαραγγείλουν το πακέτο, θα δουν το χαρακτήρα τους να ξεκινά από το Level 5.

Επιπλέον, θα υπάρχουν τρεις ειδικές retail εκδόσεις: το Stalker Pack ξεκλειδώνει την ημιαυτόματη καραμπίνα Jackal με σιγαστήρα για το multiplayer, το Overkill Pack ξεκλειδώνει το όπλο Typhoon, ενώ το Predator Pack περιλαμβάνει το Feline SMG. Σημειωτέον ότι καθεμιά από αυτές τις εκδόσεις περιλαμβάνει και διάφορα άλλα bonus. Να υπογραμμίσουμε, βέβαια, ότι τα όπλα αυτά δεν είναι αποκλειστικά για τα εν λόγω packs. Το όφελος των packs είναι ότι δίνουν άμεση πρόσβαση σε αυτά τα όπλα, χωρίς να απαιτείται ένα ελάχιστο level για το χαρακτήρα του παίκτη.







Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...