Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συνεργασία Huawei – Oktabit

Συμφωνία συνεργασίας για τη διανομή των προϊόντων της Huawei στην ελληνική αγορά από το δίκτυο της Oktabit υπέγραψαν οι δύο εταιρείες.

 Η συμφωνία εντάσσεται στη παγκόσμια στρατηγική που ακολουθεί η Huawei, ο κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), για την ανάπτυξη της Δ/νσης Εταιρικών Πελατών της. To τμήμα Εταιρικών Πελατών της Ηuawei παγκοσμίως παρουσιάζει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 25% και στόχος της εταιρείας είναι τα επόμενα πέντε χρόνια ο τζίρος να ξεπεράσει τα 15 δισ. δολάρια με την παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων.

 Το δίκτυο συνεργατών της Huawei παγκοσμίως αποτελείται πλέον, από δύο κατηγορίες συνεργατών: α). Μεταπωλητές πρώτου επιπέδου (Tier-1): Διανομείς και συνεργάτες προστιθέμενης αξίας (value-added partners – VAPs) και β). Μεταπωλητές δευτέρου επιπέδου (Tier-2): «χρυσοί» και «αργυροί» συνεργάτες. Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Σκανδιναβία, όπου εντάσσεται και η Ελλάδα απαρτίζεται από 200 άμεσους συνεργάτες/ πρώτου επιπέδου, 2.000 έμμεσους συνεργάτες/δεύτερου επιπέδου και 5.000 πιστοποιημένους μηχανικούς.

 Ο Dr. Yang Weijun, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Technologies A.E., υπεύθυνος για την Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο και Fyrom δήλωσε «Με την υπογραφή της συμφωνίας προχωράμε, όπως ήδη έχουμε σχεδιάσει, στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών μας στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η Oktabit θα βοηθήσει να προωθήσουμε ταχύτερα στην ελληνική αγορά τα προϊόντα και τις λύσεις μας. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής μας για την ανάπτυξη της Διεύθυνσης Εταιρικών Πελατών μας, το δίκτυο συνεργατών αποτελεί σημαντική προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει σημαντικά στο «χτίσιμο» της εικόνας της Huawei, στη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς και στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών».

 Ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Oktabit AE από την πλευρά του τόνισε «η συμφωνία με την Huawei εντάσσεται στην γενικότερη στρατηγική της εταιρείας να ενισχύει συνεχώς το προϊοντικό της πορτφόλιο και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Η συνεργασία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική εάν λάβουμε υπόψη την κορυφαία θέση της Huawei στον παγκόσμιο χάρτη κατασκευαστών καινοτόμων & τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων. H Oktabit που γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της και επενδύει με αισιοδοξία στο μέλλον»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...