Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Windows 8: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες!


Ακόμα δεν προλάβαμε να συνηθίσουμε τα Windows 7, και διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για τα Windows 8! Σύμφωνα με κάποια απόρρητα αρχεία της Microsoft που έπεσαν σε "λάθος" χέρια, έχουμε αρκετά στοιχεία σχετικά με το τι θα μας φέρει το καινούριο λειτουργικό της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, τα Windows 8 θα έχουν πιο εύχρηστο UI, ενώ παράλληλλα με την κυκλοφορία τους η Microsoft θα λανσάρει ένα app store (όπως αυτό της Apple), το οποίο θα λέγεται Windows Store και θα περιλαμβάνει χρήσιμα applications για το νέο λειτουργικό.

Τα Windows 8 πιθανότατα θα περιλαμβάνουν τον Internet Explorer 9, αναβαθμισμένο media player συμβατό με όλα τα καινούρια formats -μεταξύ των οποίων τα AVC HD, 3D video και MJPEG-, και πολλούς αισθητήρες, όπως π.χ. αναγνώρισης προσώπων, φωτισμού του δωματίου κ.λπ., ενώ θα υποστηρίζουν next generation συσκευές με USB 3.0 και Bluetooth 3.0.

Το καινούριο λειτουργικό της Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2012, κάτι που σημαίνει ότι προς το τέλος του 2011 θα διατεθεί η πρώτη beta έκδοσή του για το κοινό. Περιμένουμε με αγωνία!
πηγη:
Super Site for Windows
"Διαβάστε περισσότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...