Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Οι δωρεάν τίτλοι για τους κατόχους 3DS και πώς θα τους προμηθευτείτε

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η επερχόμενη μείωση τιμής του Nintendo 3DS και η Nintendo θέλει να αποζημιώσει όσους προμηθεύτηκαν νωρίς τη φορητή κονσόλα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες για να προμηθευτούν δωρεάν 20 τίτλους, είναι να συνδεθούν μέσω wi-fi, έστω και μία φορά, στο Nintendo eShop μέχρι τις 12 Αυγούστου. Η διαδικασία θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου όπου και θα έρθει το πρώτο κύμα με 10 παιχνίδια του NES ανάμεσα στα οποία θα περιλαμβάνονται τα Super Mario Bros, The Legend of Zelda και Donkey Kong.

Προς το τέλος του χρόνου την εμφάνισή τους θα κάνουν στο Virtual Console τα υπόλοιπα 10 παιχνίδια από το Game Boy Advance, από τα οποία ξεχωρίζουν τα ... Yoshi's Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Minigame Mania και Mario vs. Donkey Kong.

Τα παιχνίδια της πρώτης «δεκάδας» θα μπορέσουν να τα κατεβάσουν και οι νεότεροι χρήστες της κονσόλας (επί πληρωμή φυσικά), ενώ για τη δεύτερη «δεκάδα» δεν υπάρχει κάποια σκέψη διάθεσης τους από την Nintendo στο μέλλον.



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...