Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη φοιτήτρια ως μέλος των Anonymous

Μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας από το Las Vegas της Nevada, η οποία φέρεται ως η χρήστης “No” και “MMMM”, βρίσκεται αντιμέτωπη με πιθανή κάθειρξη 15 ετών και πρόστιμο 500.000 δολαρίων, με την κατηγορία για συμμετοχή στο κίνημα των «Anonymous».
Το FBI, συνέλαβε την 20χρονη Mercedes Renee Haefer την προηγούμενη εβδομάδα αφού ...

θεωρείται ύποπτη για συμμετοχή στις επιθέσεις DDoS (Distributed Denial of Service), ενάντια στην ιστοσελίδα της PayPal. Η επίθεση, η οποία ονομάστηκε «Payback», κατάφερε να «ρίξει» τους διακομιστές των PayPal, MasterCard Worldwide, Visa, PostFinance, μεταξύ άλλων, ως αντίποινα για την αντιμετώπιση προς το WikiLeaks.

Η PayPal, πάντως, έδωσε στο FBI οκτώ διευθύνσεις IP μέσω των οποίων ανακαλύφθηκε η Haefer μετά από διαδικτυακές έρευνες του Ομοσπονδιακού τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος, οι οποίες το οδήγησαν (εκτός από τις 14 συλλήψεις στις Η.Π.Α.) και σε σημεία στην υπόλοιπη υφήλιο.

Η εικοσάχρονη κατηγορείται για «πραγματοποίηση εκούσιας βλάβης σε Προστατευμένο Υπολογιστή», η οποία βάσει της ομοσπονδιακής νομοθεσίας αντιμετωπίζεται και τόσο αυστηρά.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...