Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Φθηνότερη επικοινωνία προς το εξωτερικό με χρονοκάρτα ΟΤΕ


Με μια νέα προσφορά της ΟΤΕ Χρονοκάρτα, της κάρτας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας, ο ΟΤΕ μειώνει τις τιμές των κλήσεων προς το εξωτερικό.

Η ΟΤΕ Χρονοκάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε οικονομικά όλη την ημέρα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά & Αυστραλία και με 29 χώρες σε Ανατολική Ευρώπη, Ασία και Αφρική[1]. Τώρα με 6 ευρώ μπορείτε να μιλάτε:

- έως και 290 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστραλία και Κύπρο, καθώς και προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε Η.Π.Α. και Καναδά και
- έως και 318 λεπτά για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα σε Ινδία.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για όλες τις αξίες καρτών της ΟΤΕ Χρονοκάρτα, δηλ. 6 ευρώ, 13 ευρώ και 25 ευρώ, που περιλαμβάνουν αντίστοιχα 0,36 ευρώ, 2,5 ευρώ και 5,5 ευρώ επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Η ΟΤΕ Χρονοκάρτα είναι η κάρτα προπληρωμένου χρόνου του ΟΤΕ, με την οποία μπορείτε από οποιαδήποτε σταθερή τονική τηλεφωνική συσκευή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να πραγματοποιείτε αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και προς κινητά κλήσεις, χωρίς να επιβαρύνετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου από το οποίο γίνεται η κλήση. Το κόστος κάθε συνδιάλεξης που πραγματοποιείτε, αφαιρείται αυτόματα από το διαθέσιμο ποσό της κάρτας σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...