Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Samsung: Ανακοινώνει μια νέα σειρά σκληρών δίσκων 1.5 και 2 ΤΒ


Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα μια νέα σειρά σκληρών δίσκων. Η νέα αυτή σειρά ακούει στο όνομα EcoGreen και αποτελείται από δίσκους χωρητικότητας 1.5 και 2 ΤΒ. Οι δίσκοι αυτοί διαθέτουν τρία platters των 667 GB και έχουν 23% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε standby σε σχέση με τους προκατόχους τους (F3EG).Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα: samsungecogreenf42tbhdd01-575x527.jpg Εμφανίσεις: 12 Μέγεθος: 58,6 KB

Οι νέοι σκληροί δίσκοι έχουν συνδεσιμότητα SATA 3.0 Gbps, 32MB μνήμης buffer και κάνουν χρήση των τεχνολογιών Native Command Queuing, SilentSeek και NoiseGuard για αθόρυβη λειτουργία.

"Oι Επαγγελματίες Πολυμέσων, οι gamers καθώς και οι οικιακοί χρήστες υπολογιστών συνεχίζουν να ζητούν αυξημένες χωρητικότητες για video, μουσική, φωτογραφίες και άλλα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύουν ή αρχειοθετούν", δήλωσε ο I.C. Park, αντιπρόεδρος της Storage Sales, Semiconductor Business, Samsung Electronics. "H σειρά F4EG δίνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός drive χαμηλής κατανάλωσης, ενώ παράλληλα έχει πολύ υψηλή απόδοση και είναι φιλικό προς το περιβάλλον".

Και οι δύο σκληροί δίσκοι θα είναι διαθέσιμοι τον Σεπτέμβριο στην τιμή των 119,99 δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...