Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

“Ψυχρός πόλεμος” μεταξύ hackers

Μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή επίθεση στην επίσημη ιστοσελίδα της C.I.A. (Central Intelligence Agency) από την ομάδα hacking LulzSec, δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια αντίποινα από ορισμένους πολέμιούς τους.

Η ιστοσελίδα της διασημότερης μυστικής υπηρεσίας στον κόσμο βρέθηκε εκτός λειτουργίας για κάποιες ώρες και μετά αποκαταστάθηκε και πάλι σε πλήρη λειτουργία.

Η πράξη αυτή βέβαια από την πλευρά των LulzSec έχει εκνευρίσει αρκετά...

τον πατριώτη hacker με το ψευδώνυμο ‘th3j35t3r (TheJester)’. Ο ‘th3j35t3r (TheJester)’, είναι γνωστός για τις διαδικτυακές επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει σε ισλαμικές εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές ιστοσελίδες οι οποίες επικεντρώνονται στην προώθηση της Jihad. Επίσης ο Jester έγινε το επίκεντρο συζητήσεων στους κύκλους hacking μετά την επίθεση DDoS που πραγματοποίησε στην ιστοσελίδα του WikiLeaks πέρσι.

Μετά την αρκετά πρόσφατη επίθεση στη C.I.A., μέλη των LulzSec αντάλλαξαν κάποια μηνύματα μέσω Twitter με τον Jester.

Ο Jester δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα μέσω Twitter προκαλώντας ανοιχτά στους Lulzsec:
“Expect me. My silence is not an indication of weakness, as your mouth is an indication of yours. No comforting words from this point on. My silence previous, and forthcoming, is the anti-you”

Στη συνέχεια έστειλε ένα Link με τραγούδι της LillyAllen το οποίο έχει τον τίτλο “F**kYou”, θέλοντας να ανάψει για τα καλά την αντιπαράθεση που είχε ήδη δημιουργήσει.

Οι LulzSec απάντησαν και αυτοί μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter με το λακωνικό μήνυμα: “u madbro?”. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό και προσέθεσαν ένα ακόμη μήνυμα θέλοντας και εκείνοι με τη σειρά τους να περάσουν στην επίθεση ρωτώντας ανοιχτά τον Jester αν ζηλεύει που δεν κατάφερε εκείνος να μπει στην ιστοσελίδα της C.I.A.: “u jellybro?”.

Αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες για τη διαμάχη μεταξύ των hackers










πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...