Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

LG V300 : υπολογιστής «όλα σε ένα»

Η LG παρουσίασε στην Computex τη νέα πρότασή της για σταθερό υπολογιστή τύπου «όλα σε ένα». Το V300 είναι η πρώτη τέτοια προσπάθεια από την κορεάτικη εταιρεία και πολλοί έσπευσαν να τονίσουν ότι δείχνει να έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από τον δημοφιλή iMac, ως προς το σχεδιασμό.

0 23 ιντσών σταθερός υπολογιστής θα μας παρουσιάσει και τα «παθητικά» γυαλιά 3-D, κρατώντας το κόστος χαμηλό, ενώ παράλληλα θα προσφέρει λειτουργία multi-touch και υψηλή χρωματική απόδοση, σχεδόν εφάμιλλη με αυτήν της Apple...

Θα χρησιμοποιεί διάφορες εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με οθόνες αφής που τρέχουν Windows 7. Παράλληλα θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία DLNA που επιτρέπει την ανταλλαγή ψηφιακών δεδομένων μεταξύ διαφορετικών οικιακών ηλεκτρονικών συσκευών. Ενώ θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και την τεχνολογία WiDi της Intel, όπου πρακτικά μας απελευθερώνει από καλώδια για τη μεταφορά ήχου και της εικόνας, αλλά μόνο ασύρματο δίκτυο και φυσικά τηλεόραση που να υποστηρίζει την σύνδεση με δίκτυο.

Η εταιρεία ωστόσο εστιάσε περισσότερο στην ελαχιστοποίηση του όγκου παρά στις υψηλές αποδόσεις. Το V300 θα μπορεί να εξοπλιστεί με επεξεργαστή έως Core i7, όμως ο σκληρός δίσκος περιορίζεται με μέγιστο τα 750GB ενός σκληρού δίσκου για φορητό υπολογιστή. Όσον αφορά την κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιεί ως μέγιστο τεχνικό χαρακτηριστικό την Randeon HD 6650M.

Από την άλλη η κεντρική μονάδα είναι πάχους μόλις 4,3 εκατοστών και όπως επιδεικτικά δήλωσε και η ίδια η LG 65% λεπτότερη από άλλα δημοφιλή μοντέλα, χωρίς να κατονομάσει κάποιο όμως.

Λογικά θα το αναμένουμε περί τα μέσα Ιούλη...












πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...