Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Home Theater Immersive Sound απο την Philips


Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν όλους τους ήχους και την αίσθηση του κινηματογράφου, το νέο home theater Immersive Sound με 360Sound της Philips σας προσφέρει την αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Συμπληρώνοντας την αίσθηση και τις εντυπώσεις της επίπεδης τηλεόρασής σας, η σειρά Philips 360Sound σας εξασφαλίζει την ίδια μαγευτική αίσθηση που συνήθως έχετε μόνο στον κινηματογράφο. Επομένως, τώρα μπορείτε να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας και να ξεχάσετε τον κόσμο γύρω σας, όπως θα συνέβαινε στον κινηματογράφο.

Βασιζόμενα σε χρόνια έρευνας και καινοτομιών, τα ηχεία 360Sound της Philips έχουν σχεδιαστεί με οδηγούς ήχου μοναδικής τοποθέτησης, οι οποίοι γεμίζουν ολόκληρο το χώρο σας με ήχο surround σαν να καθόσασταν στην πρώτη σειρά του κινηματογράφου. Κάθε δορυφορικό ηχείο της ναυαρχίδας της σειράς 360Sound έχει τρία ηχεία: ένα με κατεύθυνση προς τα εμπρός και δύο προς το πλάι. Χάρη στον 'τριπολικό' συνδυασμό, φτάνει σε εσάς ήχος από διαφορετικές γωνίες, ανεξάρτητα από τη θέση σας στο χώρο. Όλη αυτή η μαγευτική ηχητική ισχύς έρχεται από ένα διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα στιλάτο σχήμα, το οποίο αναμφίβολα συμβάλλει στην αισθητική του χώρου σας και ταιριάζει απόλυτα με τα σχεδιαστικά στοιχεία της σειράς τηλεοράσεων Philips 9000, για την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα μόνο τηλεχειριστήριο που συνδυάζει το χειρισμό τόσο της τηλεόρασης Philips όσο και του HTS9520.

Το Immersive Sound home theater με 360Sound της Philips αναπαράγει τους αγαπημένους σας δίσκους Blu-ray και DVD, όπως και τη μουσική και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε φορητές συσκευές, όπως το MP3 player σας. Μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε ασύρματα online περιεχόμενο με τον προσαρμογέα Wi-Fi USB, ή απλά να 'χαθείτε' στην ατελείωτη επιλογή άλλων online υπηρεσιών με την ενσωματωμένη υπηρεσία Net TV.

Η δυνατότητα Easy Unpack Experience κάνει ευκολότερη από ποτέ την αποσυσκευασία του HTS9520 με 360Sound – χωρίς να σηκώνετε μεγάλο βάρος – ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να το απολαμβάνετε αμέσως, ενώ το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο χρήσης κάνει παιχνιδάκι τη γνωριμία σας με το Philips HTS9520. Το HTS9520 είναι επίσης ενεργειακά αποδοτικό με χαμηλή ισχύ στο stand-by μικρότερη από 0,3W, χρήση φυτικών μελανιών και υλικών συσκευασίας από 100% ανακυκλωμένο χαρτοπολτό.

Για μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία ψυχαγωγίας, το Immersive Sound home theater με 360Sound της Philips παράγει αυθεντικό κινηματογραφικό ήχο και ατμόσφαιρα στην άνεση του σπιτιού σας.

Απόλυτη εμπειρία ακρόασης
Η τεχνολογία 360Sound γεμίζει το χώρο σας με ήχο από όλες τις γωνίες
DTS-HD και Dolby TrueHD για surround ήχο υψηλής πιστότητας
Σχεδιασμένο ώστε να ομορφαίνει τον χώρο σας
Μοντέρνα και συμπαγή ηχεία
Εξελιγμένη σχεδίαση με φινίρισμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας
Συνδέστε και απολαύστε ψυχαγωγία
DLNA Network Link για να απολαμβάνετε μουσική & βίντεο από τον Η/Υ Net TV για δημοφιλείς online υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...