Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συνεργασία ξενοδόχων Αττικής με το δικτυακό τόπο Expedia.Com

Ολοκληρώθηκε η τελευταία φάση της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής με τον διεθνή διαδικτυακό τόπο κρατήσεων της Expedia.Com για την προώθηση του προορισμού της Αττικής, σε μία περίοδο κατά την οποία ο καταιγισμός αρνητικών ειδήσεων και γεγονότων ήταν και είναι πρωτοφανής, όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι Ξενοδόχοι της Αθήνας.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, διά του υπουργού Παύλου Γερουλάνου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΕΞΑ-Α για συνέχιση της διαφημιστικής εκστρατείας, ειδικά μετά τα δυσφημιστικά γεγονότα του Ιουνίου και δρομολόγησε μετά από σχετική συμφωνία και με γρήγορες διαδικασίες την έναρξη νέας -τρίμηνης αυτή τη φορά- καμπάνιας, από τα τέλη Αυγούστου, στις αγορές των Η.Π.Α., του Καναδά, της Αυστραλίας και της Αγγλίας, σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση του Ε.Ο.Τ.

Μάλιστα, τα αναλυτικά, μετρήσιμα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής, αποδεικνύουν ότι ...

με στοχευμένες κινήσεις το θετικό αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο, σύμφωνα με την ΕΞΑΑ. Συγκεκριμένα, η επισκεψιμότητα της Αθήνας, μέσω των καναλιών της Expedia, αυξήθηκε κατά 59% στο διάστημα από 21 Απριλίου έως 19 Ιουνίου 2011, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Η συνολική επένδυση της ΕΞΑ-Α και των ξενοδοχείων-μελών της που συμμετείχαν στην προσπάθεια, έφτασε τα 75.000 δολάρια. Οι «υπό στόχευση» αγορές ήταν αυτές των Η.Π.Α., του Καναδά, της Αυστραλίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας.







Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...