Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εντυπωσιακό το ντεμπούτο των Sims στο Facebook

Το online παιχνίδι The Sims Social έκανε ντεμπούτο στο Facebook πριν από λίγες μέρες, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να προσελκύσει εκατομμύρια παίκτες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάνω από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν καθημερινά Sims στο Facebook.

Το παιχνίδι είναι ήδη στο Top 10 των δημοφιλέστερων εφαρμογών του Facebook και καταλαμβάνει την 6η θέση στην κατάταξη των games, πίσω από τα παιχνίδια της Zynga (CityVille, FarmVille, Empires & Allies, Texas Hold ' Em και Pioneer Trail). Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, το The Sims Social θα γίνει το δημοφιλέστερο game του Facebook το πολύ σε ένα μήνα!

Όπως συμβαίνει και την έκδοση για PC, έτσι και στο The Sims Social ο παίκτης δημιουργεί αρχικά ένα χαρακτήρα και τον βάζει στο περιβάλλον μια εικονικής πόλης. Η διαφορά με την PC version είναι ότι σε αυτή την περίπτωση ο χαρακτήρας αλληλεπιδρά με τους χαρακτήρες που ανήκουν στους Facebook friends του χρήστη.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Sims θα απογοητευτούν από την έλλειψη επιλογών στην online έκδοση. Ήταν, πάντως, αδύνατο να χωρέσουν όλα τα εργαλεία του παιχνιδιού σε ένα casual game.

Μπορείτε να βρείτε το The Sims Social σε αυτή τη σελίδα.







Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...