Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

H Forthnet σε νέες συμφωνίες για την παροχή Triple Play

Ο Όμιλος Forthnet, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης (υπό το εμπορικό σήμα NOVA) στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την επέκταση της πολύχρονης εμπορικής του συνεργασίας με την Eutelsat Communications.

Ο Όμιλος Forthnet προχώρησε στην υπογραφή μιας συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων της Skylogic, θυγατρικής της Eutelsat στον τομέα των ευρυζωνικών επικοινωνιών. Η συμφωνία έχει ...

διάρκεια πέντε ετών και δίνει στη Forthnet τη δυνατότητα να προωθήσει τη νέα γενιά των ευρυζωνικών υπηρεσιών Tooway™ σε χρήστες από ολόκληρη την αγορά Ελλάδας και Κύπρου. Οι υπηρεσίες Tooway™ παρέχονται μέσω των νέων πανευρωπαϊκών υποδομών ασύρματης ευρυζωνικής επικοινωνίας της Eutelsat, οι οποίες βασίζονται στον πρωτοποριακό δορυφόρο υψηλής ισχύος KA-SAT High Throughput Satellite.

Παράλληλα, η Eutelsat και ο Όμιλος Forthnet προχώρησαν στη σύναψη μιας ευρύτερης εμπορικής συμφωνίας, η οποία εξασφαλίζει χωρητικότητα για τα προγράμματα της NOVA στους δορυφόρους της οικογένειας HOT BIRD™ , τη ναυαρχίδα της Eutelsat στον τομέα της αναμετάδοσης βίντεο, επιταχύνοντας έτσι την ανάπτυξη της συνδρομητικής βάσης της NOVA μέσω της παροχής νέων, premium υπηρεσιών.

Με τις νέες αυτές συμφωνίες ο Όμιλος Forthnet γίνεται ο πρώτος πάροχος στην Ευρώπη, ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Tooway™ με μπουκέτα συνδρομητικής τηλεόρασης και να προσφέρει στους χρήστες υπηρεσίες triple-play μέσα από μία συνδρομή και ένα μόνο δορυφορικό πιάτο. Η εμπορική διάθεση του πακέτου υπηρεσιών τηλεφωνίας VOIP, της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA και της ευρυζωνικής πρόσβασης μέσω δορυφόρου, με ταχύτητες που φτάνουν τα 10 Mbps στη λήψη (download) και τα 4 Mbps στην εκπομπή, αναμένεται να αρχίσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2011. Το σύνολο των υπηρεσιών θα παρέχεται μέσω της δορυφορικής κεραίας Tooway™, η οποία θα είναι εξοπλισμένη κατάλληλα ώστε να λαμβάνει feeds από τους δορυφόρους της Eutelsat KA-SAT (για ευρυζονικότητα) και HOT BIRD™ (για το τηλεοπτικό πρόγραμμα NOVA).




πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...