Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αποσύρθηκε προσωρινά από το App Store το Skyfire


Το Skyfire, η εφαρμογή για iOS συσκευές που επιτρέπει την αναπαραγωγή Flash βίντεο, πούλησε στο App Store τόσο καλά που οι κατασκευαστές του αναγκάστηκαν να το αποσύρουν προσωρινά ώστε να αναβαθμίσουν τους servers τους.

Μέσα σε πέντε ώρες, ο browser Skyfire, βρέθηκε πρώτος στη λίστα "Top Grossing" του AppStore. Αυτή η επιτυχία εξέπληξε τους κατασκευαστές του, οι οποίοι δεν το περίμεναν, αλλά οι servers αδυνατούν να εξυπηρετήσουν όλους αυτούς τους χρήστες. Γι' αυτό και η εφαρμογή αποσύρθηκε προσωρινά από το App Store, μέχρι να αναβαθμιστούν οι servers.

Όταν κάποιος χρήστης επιθυμεί να δει ένα Flash βίντεο, το Skyfire κάνει τη μετατροπή του σε HTML5. Αυτή η μετατροπή γίνεται στους servers της εταιρείας και ήταν αναμενόμενο ότι εάν πολλοί χρήστες χρησιμοποιούσαν τον browser ταυτόχρονα οι servers θα αδυνατούσαν να τους εξυπηρετήσουν.

Οι κατασκευαστές του Skyfire ξεκίνησαν ήδη τη δουλειά, ώστε να φέρουν ξανά το Skyfire στο App Store και αυτή τη φορά χωρίς προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Skyfire, μέσα στις πρώτες πέντε ώρες παρουσίας του στο ,, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των "Top Grossing" εφαρμογών, στην πρώτη θέση της κατηγορίας "Utilities" και τρίτο στις "Paid" εφαρμογές


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...