Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Tο πρώτο κινητό δορυφορικό τηλέφωνο (handheld) με παγκόσμια κάλυψη από τον Inmarsat


Η Otesat-Maritel ανακοινώνει ότι υπέγραψε σύμβαση ως Distribution Partner με τον Inmarsat για το νέο δορυφορικό σύστημα Global Satellite Phone Services (GSPS) IsatPhone, το πρώτο κινητό δορυφορικό τηλέφωνο (handheld) με παγκόσμια κάλυψη από τον Inmarsat.Το νέο δορυφορικό τηλέφωνο χρησιμοποιεί τους δορυφόρους 4ης γενιάς Ι4 του Inmarsat και παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα δικτύου με εξαιρετικής ποιότητας τηλεφωνία και ανταγωνιστικές τιμές υπηρεσιών και τερματικού. Με μέγεθος και σχεδιασμό ενός GSM τηλεφώνου, είναι εύχρηστο και έχει σχεδιασθεί να δουλεύει σε δύσκολες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η συσκευή είναι δορυφορική τηλεφωνία, τηλεφωνητή, μικρά μηνύματα κειμένου, e-mail και GPS location data. Έχει μεγάλη διάρκεια μπαταριών και αποτελεί το μόνο φορητό δορυφορικό τηλέφωνο που διαθέτει Bluetooth. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει ημερολόγιο, ξυπνητήρι, calculator, παύση μικροφώνου (mute) και συγχρονισμό με MS Outlook 2007 (PC).


Το IsatPhone απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών και ιδιωτών σε ξηρά και θάλασσα, όπως ναυτιλιακές εταιρίες, ναυτικούς και yachting, στο δημόσιο τομέα και στις ένοπλες δυνάμεις, στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, σε κατασκευάστριες εταιρίες κλπ. Έχει ενιαία χρέωση ανά υπηρεσία παγκοσμίως και αποτελεί την ιδανική λύση διεθνούς τηλεφωνικής κυρίως επικοινωνίας, σε περιοχές όπου τα επίγεια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι ανεπαρκή ή το τηλεπικοινωνιακό κόστος είναι πολύ υψηλό.


Η παροχή της εν λόγω υπηρεσίας θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2011.


Η Otesat-Maritel εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με το IsatPhone, παραμένοντας σταθερή στην στρατηγική της για παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων λύσεων δορυφορικής επικοινωνίας, σε ανταγωνιστικές τιμές, παγκοσμίως.


Σχετικά με την Otesat-Maritel


Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγετική εταιρία παροχής δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς.

Η Εταιρία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat και Iridium και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην Ελληνική και την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά, περιλαμβάνοντας τα ευρυζωνικά συστήματα FleetBroadband (Inmarsat Distribution Partner) και Iridium OpenPort.


Η Otesat-Maritel επιπλέον αναπτύσσει και παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας, όπως επικοινωνία πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες IP, υπηρεσίες διαχείρισης τηλεπικοινωνιακής κίνησης και υπηρεσιών, μέσω web. Επιπλέον παρέχει δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (Thrane & Thrane Certified Partner), υπηρεσίες L.R.I.T. (Authorized Service Provider), υπηρεσίες ενεργοποίησης τερματικών Inmarsat (Point of Sales Activation) και Iridium, καθώς και υπηρεσίες Εκκαθάρισης (Accounting Authority services GR01 και GR12). Η εταιρία διαθέτει πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7, σε όλο τον κόσμο.


Η Otesat-Maritel είναι η μόνη ελληνική ναυτιλιακή τηλεπικοινωνιακή εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων-υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών ξηράς-πλοίου, πλοίου-ξηράς, πλοίου-πλοίου και ξηράς-ξηράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...