Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τα Windows phone 7 ήρθαν και στην Ελλάδα


Η Microsoft Ελλάς παρουσίασε χθές τα Windows Phone 7 φιλοδοξώντας να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς σε μία εποχή ιδιαίτερα ανταγωνιστική για τα smartphones και τα λειτουργικά τους συστήματα. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα πρώτα κινητά που θα «τρέχουν» τα Windows Phone 7 και τα οποία προέρχονται από την HTC και την LG. Η HTC ανακοίνωσε τρία νέα κινητά που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2010.

Πρόκειται για το ΗΤC 7 Trophy (αποκλειστικά με Vodafone), το HTC 7 Mozart (Cosmote) και το εντυπωσιακό HTC HD7. Η LG ανακοίνωσε το LG Optimus 7 (Vodafone). Οι τιμές των νέων τηλεφώνων δεν ανακοινώθηκαν αλλά όπως όλα δείχνουν θα κυμανθούν από 400 μέχρι 500 ευρώ.

Με σκληρό ανταγωνισμό από Google και Apple η Μicrosoft έρχεται για μία ακόμα φορά καθυστερημένη (θυμάστε τι έγινε και με το internet...) να κυκλοφορήσει ένα λειτουργικό σύστημα εξ ολοκλήρου γραμμένο για κινητά τηλέφωνα. Οι προηγούμενες απόπειρες είχαν συναντήσει σθεναρή αντίσταση από τους καταναλωτές...

Όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο όλα ωραία και καλά. Ή σχεδόν καλά αφού είναι άγνωστο το πότε θα αρχίσει η υποστήριξη ελληνικών. Ελληνικά μπορείτε να διαβάσετε όχι όμως και να γράψετε. Και φυσικά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να μπορέσει η Microsoft να δημιουργήσει εφαρμογές όπως έχουν ήδη κάνει η Apple και η Google.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...