Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το PC Magazine στο Facebook Ο ΟΤΕ προσφέρει δωρεάν CONN-X σε αριστούχους φοιτητές


Συνεπής στη στρατηγική του για διάδοση των νέων τεχνολογιών και στηρίζοντας τις προσπάθειες των νέων κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ο ΟΤΕ προσφέρει και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x σε αριστούχους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.



Και φέτος, οι πέντε πρώτοι εισαχθέντες σε κάθε τμήμα για το τρέχον έτος και οι πέντε πρώτοι φοιτητές κάθε τμήματος κάθε έτους ή εξαμήνου φοίτησης, που αρίστευσαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, επιβραβεύονται από τον ΟΤΕ, λαμβάνοντας δωρεάν το «Conn-x Για Φοιτητές». Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ τους προσφέρει το «Conn-x Για Φοιτητές» στα 2 Mbps, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση μέχρι τις 30/09/2011.
Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά του ΟΤΕ είναι διαθέσιμες στο online κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr καθώς και στο 13888, με ένα τηλεφώνημα χωρίς χρέωση. Για κατάθεση αιτημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα OTESHOP.



Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση δωρεάν ευρυζωνικών συνδέσεων Conn-x σε αριστούχους φοιτητές το 2005. Από τότε, τα τελευταία 6 χρόνια πάνω από 2.400 αριστούχοι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα έχουν συνδεθεί δωρεάν με Conn-x .

2 σχόλια:

  1. The article has verified beneficial tο mysеlf.

    It’s very informatіve and уou really are naturаllу quite knowledgeаble in thіs area.
    You possess oρened uр our eye foг you to numerous opinion of thiѕ particulаr topic аlong
    with іntгiquing, notable and ѕolid written content.


    Here iѕ my blog post: tramadol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. coninuously i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is alpso happening with this piece of
    writing which I am reading now.

    Here is my webpage ... cheap cialis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...