Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το πληρέστερο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών τώρα και στην Ελλάδα!


To TELL ME MORE είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα online λογισμικά για την εκμάθηση ξένων γλωσσών με περισσότερους από 7 εκατομμύρια ικανοποιημένους χρήστες παγκοσμίως ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τα Υπουργεία Παιδείας της Γαλλίας, της Κίνας, του Μεξικού, του Μαρόκου, η Κυβέρνηση του Καναδά, ο στρατός των ΗΠΑ και το West Point, το Πολυτεχνείο του Παρισιού, το Πανεπιστήμιο UC Berkeley, η Coca-Cola η Microsoft, η Vodafone, η NESTLE, η Β.Μ.W, η Mc Donald’s και χιλιάδες άλλοι. Είναι το…
πιο προχωρημένο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών που υπάρχει. Συνδυάζοντας το παιδαγωγικό του σχεδιασμό και περιεχόμενο με την επικοινωνιακή προσέγγιση, επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν να μιλάνε μια ξένη γλώσσα σαν να ήταν στην χώρα όπου αυτή η γλώσσα ομιλείται.To TELL ME MORE προσφέρεται για την εκμάθηση των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών και Ολλανδικών.

Τι προσφέρει το TELLMEMORE:

- Την δυνατότητα να μάθει μία ξένη γλώσσα σε όλα τα επίπεδα της. (Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε πχ Αγγλικά για αρχαρίους και να oλοκληρώσετε σε επίπεδο Proficiency).

- Ιδανικό για όσους δεν έχουν χρόνο και χρήματα για να γραφτούν σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

- Ένα Εξατομικευμένα πρόγραμμα κατάρτισης, ο κάθε χρήστης ακολουθεί δική του διαδρομή μάθησης.

- Ένα Ολοκληρωμένα πρόγραμμα για δουλειά πάνω σε όλες τις δεξιότητες.

- Την εκμάθηση της γλώσσας που δεν αφορά μόνο την καθημερινή χρήση αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και σε μια σειρά από επαγγελματικές καταστάσεις σε σαράντα εργασιακούς τομείς (πχ άλλο μάθημα για Δικηγόρο άλλο για Φαρμακοποιό).

e-coaching, e-tutoring του TELLMEMORE.

Το TELL ME MORE παράλληλα δίδει την δυνατότητα στον μαθητή χρήστη να μπορεί να έχει βοήθεια από tutor που να τον βοηθάει και να τον καθοδηγεί στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας που επιθυμεί.

Για να το παραγγείλετε,κάντε Click Εδώ και μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τον κωδικό προσφοράς ’105′ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...