Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στις 17 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί επίσημα το Sony Playstation Move


Σχεδιαστικά το νέο χειριστήριο Playstation Move μοιάζει με μικρό ρόπαλο που στο μπροστινό μέρος του υπάρχει μία φωτεινή ελαστική μπάλα.

Σχεδιαστικά το νέο χειριστήριο Playstation Move μοιάζει με μικρό ρόπαλο που στο μπροστινό μέρος του υπάρχει μία φωτεινή ελαστική μπάλα.
Είναι λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος της παλάμης ενώ με το που το πιάσει ο χρήστης στα χέρια του, εφαρμόζει ο δείκτης σε ένα πλήκτρο-σκανδάλη που βρίσκεται στο κάτω μέρος ενώ ο αντίχειρας μπορεί πατήσει εύκολα τα υπόλοιπα πλήκτρα που βρίσκονται στο πάνω μέρος.Ένα κορδόνι τοποθετείται στο κάτω μέρος του χειριστηρίου, ώστε αυτό να δένεται με το καρπό και να μην υπάρχει περίπτωση να μας φύγει από το χέρι, κατά τη διάρκεια του gaming.

Η κατασκευή του είναι αρκετά γερή για να αντέχει μάλλον χτηπύματα ενώ για να απφευχθούν οι πτώσεις υπάρχει ένα κορδόνι που τοποθετείται στο κάτω μέρος του χειριστηρίου, για να το δέσει ο χρήστης στον καρπό και να μην υπάρχει περίπτωση να του φύγει από το χέρι, την ώρα που παίζει.

Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου μπορεί να προσφέρει αυτονομία περίπου 7 ωρών συνεχόμενης χρήσης και να φορτίζεται φυσικά από τη θύρα USB όπως και όλα τα χειριστήρια του PS3 ενώ .

Για να λειτουργήσει το χειριστήριο είναι απαραίτητη η κάμερα Playstation Eye, η οποία μπορεί και εντοπίζει την κίνηση της φωτεινής μπάλας που έχει το χειριστήριο κι έτσι σε συνδυασμό με τους αισθητήρες που έχει το χειριστήριο, η κονσόλα καταλαβαίνει κινήσεις στο χώρο πράγμα που τα χειριστήρια του Wii δεν πετυχαίνουν.
Εκτός από την κάμερα και το χειριστήριο η Sony θα κυκλοφορήσει κι ένα βοηθητικό χειριστήριο, το οποίο ονομάζεται Navigation Controller και διαθέτει το σταυρό κατεύθυνσης καθώς και δυο από τα βασικά πλήκτρα.
Η ύπαρξή του για την ώρα δεν είναι απαραίτητη όμως μελλοντικά θα είναι μιας και τα παιχνίδια που αναπτύσσονται θα απαιτούν την κίνηση του χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι.
Τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν με το Playstation Move θα είναι το Sports Champions και το Start the Party!, ενώ ετοιμάζονται να κυκλοφορίσουν αρκετοί ακόμα τίτλοι που θα κάνουν αποκλειστική χρήση του Move ενώ θα υπάρξουν και updates για μερικά παιχνίδια όπως το Heavy Rain και το EyePet, τα οποία θα χρησιμοποιούν τις κινήσεις του Move.

Η τιμή της έκδοσης “Starter Pack” που περιλαμβάνει το βασικό χειριστήριο, τη κάμερα και ένα dvd με δοκιμαστικά παιχνιδιά, θα είναι κοντά στα 60€ ενώ όσοι διαθέτουν την κάμερα Playstation Eye από μόνο του το χειριστήριο Move θα κοστίζει 40€.
Τέλος θα κυκλοφορήσει και ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει το Playstation 3 με δίσκο 320GB, ένα Dual Shock χειριστήριο και το Starter Pack και η τιμή του θα είναι 350€.

πηγη:
whitetoweraris.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...