Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η Nokia ανακοίνωσε τα ολοκαίνουργια C6 και C7


Σήμερα στο Nokia World η Nokia παρουσίασε τρεις νέες συσκευές, το Nokia C6 και το Nokia C7 και Nokia E7. Οι δύο πρώτες είναι συσκευές της μεσαίας κατηγορίας σε μορφή candy bar. Το Nokia E7 έρχεται με συρόμενο πληκτρολόγιο και είναι της business κατηγορίας. Το λειτουργικό σύστημα των νέων συσκευών είναι το Symbian^3.Το Nokia C6 έρχεται με οθόνη αφής 3,2 ιντσών τεχνολογίας AMOLED η οποία διαθέτει το Clear Black Display [CBD], μια τεχνολογία που έχει εξελίξει η ίδια η Nokia και υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους. Η συσκευή έρχεται επιπλέον με κάμερα των 8MPixels και δυνατότητα εγγραφής video με ανάλυση 720p.

To Nokia C7 έρχεται με την ίδια κάμερα των 8MPixels, αλλά διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη αφής διαγωνίου 3,5 ιντσών, η οποία είναι AMOLED, τεχνολογίας επίσης CBD. Το σώμα της συσκευής είναι από αλουμίνιο, ενώ διαθέτει και περισσότερη μνήμη.

Το Nokia E7 έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών, τεχνολογίας CBD, διαθέτει ένα πλήρες slide-out QWERTY πληκτρολόγιο, κάμερα 8MPixels με δυνατότητα εγγραφής video σε ανάλυση 720p και 16GB μνήμης. Παρά τον business χαρακτήρα του δεν απαρνείται και το entertainment κομμάτι, αφού διαθέτει Dolby Digital Plus Surround ήχο και έξοδο HDMI.

Η διάθεση τους θα γίνει αργότερα μέσα στο έτος με τιμή διάθεσης για το C6 στα 260 ευρώ και για το C7 στα 430 ευρώ. Για το Nokia Ε7 δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμή διάθεσης του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...