Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η Dell παρουσίασε το netbook/tablet Inspiron Duo με πρωτότυπη περιστρεφόμενη οθόνη


Στο φετινό Intel Developers Forum [IDF] η Dell παρουσίασε, μεταξύ άλλων, το Dell Inspiron Duo, την δική της πρόταση για ένα υβριδικό σύστημα netbook/tablet.

Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη συσκευή είναι η ιδέα που είχαν οι μηχανικοί της Dell για την περιστροφή της οθόνης, κίνηση με την οποία αλλάζει και χαρακτήρα.

Το πλαίσιο λοιπόν της οθόνης παραμένει σταθερό και η οθόνη περιστρέφεται ως προς τον οριζόντιο άξονα στο κέντρο της οθόνης. Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία είναι σίγουρα πρωτότυπο, ενώ όντας απλό στην λογική, φαίνεται να είναι και εύχρηστο.

Κατά τα άλλο το Inspiron Duo έρχεται με τον διπύρηνο Intel Atom N550, διαθέτει οθόνη 10 ιντσών και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος με Windows 7, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα διαθέσιμη την τιμή πώλησης του.Το πλαίσιο λοιπόν της οθόνης παραμένει σταθερό και η οθόνη περιστρέφεται ως προς τον οριζόντιο άξονα στο κέντρο της οθόνης. Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία είναι σίγουρα πρωτότυπο, ενώ όντας απλό στην λογική, φαίνεται να είναι και εύχρηστο.

Κατά τα άλλο το Inspiron Duo έρχεται με τον διπύρηνο Intel Atom N550, διαθέτει οθόνη 10 ιντσών και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος με Windows 7, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα διαθέσιμη την τιμή πώλησης του.


Πηγή: T3mag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...