Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Εκλεκτό τσάι σε... κάψουλα!


Ονομάζεται Special. Τ και αποτελεί τη νέα πρόταση της ελβετικής εταιρείας Νestle για τσάι υψηλής ποιότητας. Η πρωτοποριακή «τσαγιέρα» είναι βασισμένη στην ήδη επιτυχημένη ιδέα της καφετιέρας Νespresso, κλείνοντας δόσεις εκλεκτού τσαγιού σε πλήρως ανακυκλώσιμες κάψουλες.


Η ποικιλία τσαγιών, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, μεγάλη: αρωματικά αφεψήματα από την Κίνα, την Ιαπωνία, τις Ανδεις, την Κεϋλάνη και τη Νότια Αφρική συγκαταλέγονται- μεταξύ άλλων- σε μια λίστα 25 συνολικά εκλεκτών γεύσεων. Οπως τονίζει, μάλιστα, η λογική της κάψουλας, πέρα από πρακτική σε περίπτωση μεμονωμένων δόσεων, λόγω του καλά υπολογισμένου περιεχομένου της διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα του τσαγιού.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η Special. Τ διατίθεται ήδη στη γαλλική αγορά, ωστόσο οι λάτρεις των αφεψημάτων μπορούν να προμηθευτούν τη φουτουριστική τσαγιέρα από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.special-t.com) σε τιμή γνωριμίας περί τα 100 ευρώ, συνοδευόμενη από 40 κάψουλες. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας άλλωστε είναι η κυκλοφορία της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγη tovima

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...