Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοίγει σήμερα το πρώτο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple στην Ελλάδα


Είστε φανατικός χρήστης του i-phone; Λατρεύετε να ακούτε μουσική από το i-pod σας; Χρήσιμο εργαλείο της δουλειάς σας είναι το i-pad; Τώρα, οι φανατικοί των προϊόντων της Apple, έχουν τον δικό τους χώρο στα Βόρεια Προάστια.
Το Golden-i ως Apple Premium Reseller Store, έρχεται να ανταποκριθεί στον ενθουσιασμό των Ελλήνων φαν αποκλειστικά με προϊόντα Apple. Το κατάστημα βρίσκεται στον 1o όροφο του Golden Hall στο Μαρούσι και θα αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο.

Το Golden-i είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των Apple Stores, διαθέτει όλα τα νέα προϊόντα και αξεσουάρ Apple καθώς, service και αίθουσα σεμιναρίων. Απευθυνόμενο τόσο στους εξοικειωμένους με τα προϊόντα Apple καταναλωτές, όσο και σε αυτούς που επιθυμούν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο της Apple, το Golden-i φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο τόπο συνάντησης για θέματα τεχνολογίας.

Σε έναν δυναμικό μα παράλληλα φιλόξενο χώρο, μπορεί κανείς να βρει την πλήρη γκάμα των προϊόντων Apple, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες service από το ειδικά εκπαιδευμένο -σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple- προσωπικό.

πηγη : newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...