Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο HLX55W, ένα κομψό 3D Blu-ray Sound bar


Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο HLX55W, ένα κομψό 3D Blu-ray Sound bar με μοναδική σχεδίαση. Η νέα μπάρα ηχείων της LG απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια προχωρημένη, αλλά και προσιτή πλατφόρμα κορυφαίας ποιότητας ήχου και εικόνας, για θέαση 3D Blu-ray στο σπίτι.«Με τη δυνατότητα αναπαραγωγής τρισδιάστατων δίσκων Blu-ray, το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τον πλούσιο ήχο, το HLX55W συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα των 3D προϊόντων της LG», δήλωσε ο κ. Simon Kang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Entertainment Company και συμπλήρωσε: «Ακολουθώντας την παρουσίαση της πρώτης μας Full LED 3D τηλεόρασης στον κόσμο, το HLX55W αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα του στόχου της LG, για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και ασυναγώνιστης τρισδιάστατης εμπειρίας στην οικιακή ψυχαγωγία».

Με το τρισδιάστατο περιεχόμενο να αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους, το LG HLX55W αποτελεί την ιδανική λύση για την αναπαραγωγή 3D Blu-ray δίσκων. Επιπλέον, όταν συνδυαστεί με την ευρεία γκάμα των επίπεδων 3D τηλεοράσεων της LG, το HLX55W προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν στην άνεση του σπιτιού τις πιο πρόσφατες τρισδιάστατες ταινίες, με κορυφαία ποιότητα και βάθος στις 3D εικόνες, όπως σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Αν και μικρό στο μέγεθος, το HLX55W προσφέρει πλούσιο Surround ήχο, συνδυάζοντας 4.1 κανάλια και συνολική ισχύ 430Watt, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές μια συναρπαστική ακουστική εμπειρία. Επιπλέον, η Sound Gallery της LG -που παρέχει 6 διαφορετικές ρυθμίσεις ήχου- και οι προηγμένες λειτουργίες VSM Plus, Clear Voice και MP3 upscaling, επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν ακριβέστερα το HLX55W ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Εκτός από την «έξυπνη» τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το HLX55W διαθέτει μια πληθώρα καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και η συνδεσιμότητα DLNA, εξασφαλίζουν στους χρήστες ασύρματη πρόσβαση σε μια σειρά αποθηκευμένου ψυχαγωγικού περιεχομένου, όπως μουσική, ταινίες και φωτογραφίες, το οποίο μπορούν να απολαύσουν στην τηλεόρασή τους. Επιπλέον, η πρωτοποριακή πλατφόρμα NetCast™ της LG, παρέχει στους θεατές πρόσβαση σε απεριόριστο διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως εικόνες και βίντεο, ενώ με το Music ID παρέχονται πληροφορίες για τη μουσική μέσω της υπηρεσίας Gracenote. Τέλος, το HLX55W διαθέτει υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης για iPod και iPhone, και δυνατότητα αναπαραγωγής απευθείας από εξωτερικό σκληρό δίσκο, καθιστώντας την μπάρα ήχου κατάλληλη πλατφόρμα για την αναπαραγωγή multimedia αρχείων από εξωτερικά μέσα αποθήκευσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά LG HLX55W

Αναπαραγωγή 3D δίσκων Blu-ray

Συνολική ισχύς 430W με ασύρματο subwoofer
4.1 Ch. Surround
Σύστημα τοποθέτησης στον τοίχο
LG Sound Gallery
Ειδικές λειτουργίες: Bass Blast, Clear Voice, VSM Plus, Game Equalizer, MP3 Up-scaling, Night Mode
Συνδεσιμότητα WiFi / DLNA / CIFS
Πλατφόρμα NetCast™
Υποστήριξη BD Live & Bonus View
Υπηρεσία Music ID by Gracenote
Υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης iPod / iPhone
Συμβατότητα με εξωτερικό σκληρό δίσκο (FAT32, NTFS)
LG SIMPLINK
USB Recording & Playback
TV Sound ez Setup
Αναπαραγωγή αρχείων DivX HD / MKV

πηγη :kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...