Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το νέο λογότυπο της Symantec


Η εταιρεία Symantec Corp. παρουσίασε σήμερα το νέο της εταιρικό λογότυπο. Το νέο λογότυπο υπογραμμίζει την έμφαση που δίνει η Symantec στην αίσθηση της προστασίας αλλά και στην εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των πελατών στα δεδομένα τους.Το νέο λογότυπο της εταιρείας αποτυπώνει την ενοποίηση του ονόματος της Symantec με την πρόσφατη απόκτηση του τμήματος ασφαλείας της VeriSign. Το λογότυπο της VeriSign είναι το πιο αναγνωρισμένο σύμβολο εμπιστοσύνης στο διαδίκτυο με περισσότερες από 250 εκατομμύρια εμφανίσεις καθημερινά σε 100.000 και πλέον ιστοσελίδες σε 160 χώρες. Το σύμβολο επιλογής μέσα στον κύκλο θα απαρτίζει το νέο λογότυπο που θα χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Symantec, συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων Norton και Symantec Hosted Services. Το λογότυπο ενοποιεί τους πόρους της Symantec και ενισχύει την αναγνώρισή της σε όλα τα είδη πελατών, από τον μεμονωμένο καταναλωτή ως τον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό.
«Πιστεύουμε πως το νέο λογότυπο της Symantec θα ταυτιστεί με την αίσθηση της προστασίας, κατά τον ίδιο τρόπο που το λογότυπο της Nike έχει ταυτιστεί με την φυσική κατάσταση», δήλωσε η Carine Clark, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Symantec. «Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί το όραμα της Symantec για ενοποίηση της ταυτότητας με την ασφάλεια των συσκευών, την προστασία των δεδομένων, το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και τα οφέλη από την αξιοποίηση των υπηρεσιών cloud - όλα πολύ σημαντικοί παράγοντες για την δημιουργία της αίσθησης προστασίας σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία.

Το προηγούμενο λογότυπο δημιουργήθηκε το 2000. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, η Symantec διεύρυνε το portfolio των προϊόντων της και ενίσχυσε την αξιοπιστία και τη σχέση της με τους πελάτες της προσφέροντας ενοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας, αποθήκευσης και διαχείρισης συστημάτων.

Σήμερα, η Symantec αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία των πελατών της είναι ασφαλή, αποθηκευμένα και προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

πηγη foracamp.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...