Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Διαχειριστής αφύπνισης, Anti-Sleep!!


Anti Sleep Pilot Διαχειριστής αφύπνισης, Anti Sleep!!Ο διαχειριστής αφύπνισης είναι μια συσκευή που σας κρατάει ξύπνιους και ασφαλείς ενώ οδηγείτε.
Εκτός από την παρακολούθηση της συμπεριφοράς κατά την οδήγηση, χρησιμοποιεί και έναν μετρητή επιτάχυνσης. Ο διαχειριστής Anti-Sleep θα σας δοκιμάζει ανά διαστήματα για τους χρόνους αντίδρασης.Σε πρώτο στάδιο, θα βγάλει έναν ήχο και θα γίνει πορτοκαλί, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να το ακουμπήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Όσο περισσότερο χρόνο χρειαστείτε για να το κάνετε αυτό, τόσο πιο πολύ θα ανησυχήσει η συσκευή για τον χρόνο αντίδρασής σας, και εάν είστε πάρα πολύ αργοί σε τέσσερις συνεχόμενες δοκιμές, θα γίνει κόκκινο και θα σας ζητήσει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε.

Πώς θα σας κάνει να σταματήσετε? Δυστυχώς, δεν αναφέρεται κάπου αυτό το σημείο. Πιθανώς ένα κόκκινο και πολύ θυμωμένο τερατάκι θα βγαίνει έξω από το gadget και θα σας χαστουκίζει για να σταματήσετε το αυτοκίνητό σας. Αλλά αυτό το τερατάκι θα κοστίζει 220 δολάρια, οπότε ίσως να θέλετε να επανεξετάσετε αν αξίζει τον κόπο να πληρώσετε τόσο ακριβά ένα χαστούκι από μια συσκευή!!!

Ίσως θα ήταν πιο οικονομικό να βάλετε τον συνοδηγό να το κάνει αυτό!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...