Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πρόσκληση συμμετοχής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής


Άρχισαν οι εγγραφές για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O. που διοργανώνεται από τη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία WRO Hellas και απευθύνεται σε μαθητές και φοιτητές απ' όλη την Ελλάδα.Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από την εταιρεία Διερευνητική Μάθηση Α.Ε., τηνΠ.Ε.Κα.Π. (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής),την I.E.E.E. Greek section (student branch), το Robotics Club (τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών) και την W.R.O. ( World Robotics Olympiad).

Καλούνται όλα τα σχολεία της χώρας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα ΤΕΕ, τα ΤΕΙ, τα ΑΕΙ, όπως επίσης ιδιώτες, γονείς, σύλλογοι και αλυσίδες πληροφορικής να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό

Ο οργανισμός WRO δημιουργήθηκε το 2004 από το Ινστιτούτο Επιστημών και Τεχνολογίας της Κίνας, το Τεχνολογικό Πάρκο της Σιγκαπούρης, το Πόχανγκ Πανεπιστήμιο της Κορέας, το Ινστιτούτο τεχνολογίας της Ιαπωνίας και άλλα περιφερειακά Πανεπιστήμια. Σε συνεργασία με την εταιρεία Lego Education (www.lego.com/education) διοργανώνουν κάθε χρόνο τον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Η κάθε χώρα μέλος του W.R.O. διοργανώνει έναν εθνικό διαγωνισμό και οι διακριθέντες του διαγωνισμού αυτού θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα διεξαχθεί 4-6 Νοεμβρίου 2011 στο Abu Dhabi (Ην. Αραβικά Εμιράτα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...