Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

How-to :Κατεβάστε Videos από το youtube χωρίς τη βοήθεια προγραμμάτων


Κατά καιρούς όλοι έχουμε δει κάποιο video στο youtube το οποίο και θέλουμε με κάποιο τρόπο να το κατεβάσουμε τοπικά στο δίσκο μας για να το βλέπουμε οποιαδήποτε στιγμή. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βαριόμαστε να ψάχνουμε για προγράμματα ή τέλος πάντων δεν έχουμε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά; Η λύση είναι απλή και εύκολη.Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσθέσουμε τρία γραμματάκια στη γραμμή διευθύνσεων του browser.





Έστω ότι έχουμε ανοίξει μια σελίδα στο youtube και παρακολουθούμε ένα βίντεο, για παράδειγμα το http://www.youtube.com/watch?v=N1Sxhc02L8g (παρεμπιπτόντως, κατεβάστε τη σειρά αυτή, είναι όλα τα λεφτά).

Αν το συγκεκριμένο βίντεο θέλουμε να το κατεβάσουμε τοπικά στο δίσκο μας, αρκεί στη διεύθυνση του βίντεο να προσθέσουμε το pwn μπροστά από το youtube.com , δηλαδή η διεύθυνση να γίνει http://www.pwnyoutube.com/watch?v=N1Sxhc02L8g και να πατήσουμε Enter.

Θα ανοίξει μια νέα σελίδα στο ίδιο παράθυρο στο οποίο αρκεί να πατήσουμε την επιλογή Download Standard Quality Video και πλέον αρκεί να επιλέξουμε πού θέλουμε να αποθηκεύσουμε το βίντεο, το οποίο θα είναι σε μορφή flv. Στην περίπτωση που το βίντεο υπάρχει και σε High Quality , μπορούμε να κάνουμε κλικ στη δεύτερη επιλογή και να κατεβάσουμε το βίντεο σε μορφή MP4.

2 σχόλια:

  1. www.videaki.com/
    keep-tube.com/
    και απο δω ,Ελευθερα !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thumbs up!!!
    An kai xrhsimopoiw programmataki pou enswmatwnei koumpi sta videos apo youtube k afto pou protineis einai super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...