Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Το διεθνές ERP τώρα μόνον με 1 ευρώ


Η προσφορά λήγει στις 20 Δεκεμβρίου


Το Microsoft Dynamics NAV-InnovEra ERP σε τιμή λογισμικού 1€ για τρεις θέσεις εργασίας προσφέρουν η Data Communication και η Microsoft στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις σε καιρούς κρίσης!



Η συγκεκριμένη λύση βασίζεται στο InnovEra ERP της Data Communication και στο Microsoft Dynamics NAV και αποτελεί έναν έξυπνο συνδυασμό λογισμικού και υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης και εκπαίδευσης. Προσφέρει στις επιχειρήσεις, σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ένα καταξιωμένο στη διεθνή αγορά ERP εμπλουτισμένο με τη γνώση της Data Communication για την ελληνική αγορά.

Το λογισμικό καλύπτει άμεσα όλα τις ανάγκες μιας τυπικής ελληνικής επιχείρησης αναφορικά με πελάτες-προμηθευτές, είδη-αποθήκη, αγορές-πωλήσεις, εισπράξεις-πληρωμές-ταμειακή ρευστότητα, λογιστική και οικονομική παρακολούθηση ενώ συγχρόνως προσφέρει πλήθος πληροφοριακών και στατιστικών αναφορών. Παράλληλα είναι πλήρως εναρμονισμένο με την ελληνική πραγματικότητα και τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) ενώ μπορεί να ακολουθήσει πιστά τα εξελικτικά στάδια της επιχείρησης διασφαλίζοντας την κάλυψη οποιαδήποτε μελλοντικής ανάγκης.

Η προεγκατεστημένη λειτουργικότητα του InnovEra ERP εγγυάται την παραγωγική λειτουργία του σε μία εβδομάδα με υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και εκπαίδευσης των χρηστών σε κόστος προσιτό ακόμα και από μικρού μεγέθους επιχειρήσεις!

Η προσφορά του λογισμικού ισχύει έως τις 20/12/2010, περιλαμβάνει τρεις θέσεις εργασίας και προϋποθέτει τη δέσμευση της επιχείρησης για τριετές συμβόλαιο νέων εκδόσεων.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, δηλώνει σχετικά: «Στην Data Communication παρακολουθούμε τα μηνύματα της αγοράς και απαντάμε στις σύγχρονες ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas, προσφέρουμε το Microsoft Dynamics NAV-InnovΕra ERP σε τιμή ανεπανάληπτης προσφοράς ώστε η λύση να είναι προσιτή ακόμα και από τις μικρού μεγέθους ελληνικές επιχειρήσεις».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...