Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

How-to :Backup & Ρυθμίσεις λογαριασμού στο Outlook Express



Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του Outlook Express σας τις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο Internet χρησιμοποιώντας το λογαριασμό "Εξαγωγή" λειτουργία. Δημιουργία ενός λογαριασμού backup ρυθμίσεις σημαίνει ότι μπορείτε να επαναφέρετε ανώδυνα έναν λογαριασμό, εάν ένα σημαντικό πρόβλημα και είναι οι αρχικές ρυθμίσεις χαθεί ή καταστραφεί. Ένα αντίγραφο ασφαλείας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μεταναστεύσουν λογαριασμό email σας σε έναν άλλο υπολογιστή με ελάχιστο κόπο.




Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό backup:

1. Ανοίξτε το Outlook Express, κάντε κλικ στο "Εργαλεία" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Accounts". Το "Λογαριασμοί Internet" παράθυρο θα εμφανιστεί.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Mail" καρτέλα, επισημάνετε το λογαριασμό που θέλετε να αποθηκεύσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στην εντολή "Εξαγωγή".

3. Επιλέξτε τον προορισμό των αντιγράφων ασφαλείας αρχείων σας και σώστε το αρχείο με τον κανονικό τρόπο.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" για έξοδο από το "Internet Accounts" και είστε έτοιμοι.

Ιδανικά, θα πρέπει να αποθηκεύετε ένα αντίγραφο του backup σε εξωτερικές αποθήκευσης όπως ένα CD ή δισκέτα καθώς επίσης θα κερδίσετε ένα αντίγραφο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει συσταθεί, θα χρειαστεί να εξαγάγετε κάθε λογαριασμό ξεχωριστά.


Για να επαναφέρετε ένα λογαριασμό backup:


1. Ανοίξτε το Outlook Express, κάντε κλικ στο "Εργαλεία" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Accounts". Το "Λογαριασμοί Internet" παράθυρο θα εμφανιστεί.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Mail" καρτέλα και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Εισαγωγή".

3. Πλοηγηθείτε στο σημείο όπου το αντίγραφο ασφαλείας βρίσκεται και κάντε διπλό κλικ στο όνομα του αρχείου για να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις στο Outlook Express. Τα στοιχεία του λογαριασμού πρέπει τώρα να εμφανίζεται στο "Λογαριασμοί Internet" παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" για έξοδο από το "Internet Accounts" και του Outlook Express θα πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση με τα εισαγόμενα λογαριασμό.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Microsoft Outlook, καθώς και το Outlook Express.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η διαδικασία δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας μόνο. Δεν αντίγραφα ασφαλείας e-mail σας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...