Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η HTC Ενισχύει Την Χορηγία Της Στον Παναθηναϊκό


Η HTC, στο πλαίσιο διεύρυνσης των ορίων της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, στηρίζει τις προσπάθειες του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, και ανακοινώνει τη μεγάλη χορηγία της συναυλίας της Άννας Βίσση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Την συναυλία θα παρακολουθήσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς και αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τα έσοδα από την προπώληση θα διατεθούν για τη ενίσχυση του Ερασιτέχνη, καθώς και για την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, “Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ...



Στην Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΗΤC, έδωσε το παρόν η Άννα Βίσση, η οποία δήλωσε: «Η προσπάθεια του Ερασιτέχνη αφορά μια σημαντική συνεισφορά που αφορά όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, σε όλα τα επίπεδα των ομάδων αυτών, κάτι το οποίο αξίζει να αναγνωριστεί. Καλώ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει το παρόν στη συναυλία αυτή, και να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί τον Ερασιτέχνη».

Η ΗTC βρίσκεται στο κέντρο της καινοτομίας και επιτυγχάνει, μέσω της μεγάλης χορηγίας αυτής, να εδραιώσει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά, αλλά και να συνδέσει ακόμη περισσότερο το όνομά της με τον αθλητισμό και τις σημαντικές προσπάθειες στήριξής του.

Παράλληλα, η HTC ανακοινώνει ότι το HTC Desire S, ο διάδοχος του δημοφιλούς και βραβευμένου HTC Desire, είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 11 Απριλίου. Το Desire S συνδυάζει τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με τις υψηλές επιδόσεις και τη λειτουργικότητα, θυμίζοντας γλυπτό κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου με ανεπανάληπτη αίσθηση και στιβαρότητα.





πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...