Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Εργαλεία:Το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα e-shop.gr εγκαινιάζει νέα ενότητα,


Το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα e-shop.gr εγκαινιάζει μια νέα ενότητα, την οποία θα εκτιμήσουν δεόντως όλοι οι επίδοξοι μάστορες και μαστροχαλαστές. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία η οποία φιλοξενεί εργαλεία για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Η νέα ενότητα είναι ήδη στον αέρα και θα τη βρείτε στη διεύθυνση http://www.e-shop.gr/toolsΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η e-shop.gr συνεχίζει δυναμικά την προϊοντική της επέκταση, με την προσθήκη μιας ακόμη σημαντικής κατηγορίας : αυτής των εργαλείων, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, για το σπίτι, τον κήπο ή το αυτοκίνητο.

Η νέα αυτή κατηγορία που έχει πλήρως αναρτηθεί στο www.e-shop.gr περιλαμβάνει οικονομικές λύσεις από όλους τους επώνυμους κατασκευαστές ενώ καλύπτει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων εργαλείων για πολλαπλές χρήσεις. Πάνω από 2000 κωδικοί με ηλεκτρικά κατσαβίδια, επαγγελματικούς φακούς, γρύλους και φορτιστές μπαταρίας για το αυτοκίνητο , ή ακόμη και αντλίες υδάτων ή φυσητήρες για τον κήπο και πολλά άλλα προϊόντα από τα πλέον επώνυμα brands όπως Black & Decker, Bosh, Einhell, Makita βρίσκονται πλέον διαθέσιμα με λίγα click και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία η e-shop.gr δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών άμεσα, ώστε να μπορούν εύκολα και σε δικό τους χώρο και χρόνο να συγκρίνουν διαφορετικές εναλλακτικές και να επιλέξουν το προϊόν που τους ταιριάζει.

Η στρατηγική αυτή επιλογή συγκλίνει με την γενικότερη πολιτική της εταιρείας για παροχή οικονομικών λύσεων σε επώνυμα προϊόντα μέσα από μια ποικιλία προϊόντων που είναι εύκολα διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Η κίνηση έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες μέρες έναρξης της ενέργειας ενώ στόχο έχει να ικανοποιήσει την τεράστια πελατειακή βάση της e-shop.gr σε ακόμη περισσότερες ανάγκες της .

Επισκεφτείτε τώρα το www.e-shop.gr/tools για περισσότερες πληροφορίες.Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...