Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Κινητό με δύο οθόνες από την Kyocera


Οι εκπλήξεις έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις τελικά. Η Kyocera γνωστή για τους επαγγελματικούς της laser εκτυπωτές είναι έτοιμη να μπει για τα καλά στον «χορό» των smartphones, με ένα άκρως εντυπωσιακό Android κινητό. Το όνομα αυτού Echo, και το κύριο χαρακτηριστικό του οι δύο οθόνες αφής 3,5 ιντσών, οι οποίες το κάνουν να μοιάζει αρκετά με ένα Nintendo DSi...




Η ευελιξία της συσκευής είναι μοναδική καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μία οθόνη όπως οποιοδήποτε συμβατικό smartphone, να τρέξετε ταυτόχρονα δύο εφαρμογές – μία σε κάθε οθόνη της συσκευής, να χρησιμοποιείτε και τις δύο σε μία εφαρμογή – πχ στο email η μία μετατρέπεται αυτόματα σε πληκτρολόγιο, ή τέλος να λειτουργούν και οι δύο ως μια μεγάλη οθόνη 4,7 ιντσών μετατρέποντας έτσι το κινητό σε μια βολική ταμπλέτα.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας Snapdragon χρονισμένος στο 1GHz, δέχεται κάρτες microSD ενώ δεν λείπουν τα Wi-Fi, Bluetooth και GPS.

Φυσικά υπάρχει και μια κάμερα 5 megapixelsμε φλας και δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD720p, ενώ στο λειτουργικό βρίσκουμε το καλό – αλλά ήδη παλιό- Froyo2.2.

Απλά μην μας ρωτήσετε αν θα το δούμε και στην Ελλάδα, καθώς ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση.







πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...