Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η Sony ήρθε σε συμβιβασμό με τον George Hotz


Ο συμβιβασμός επετεύχθη ουσιαστικά στις 31 Μαρτίου, και παρόλο που οι όροι δεν έχουν αποκαλυφθεί, η Sony ισχυρίζεται πως ο Hotz συμφώνησε σε μόνιμη "κατάπαυση".

"Το κίνητρό μας για την αντιδικία αυτή, ήταν να προστατεύσουμε την πνευματική μας ιδιοκτησία και τους πελάτες μας. Πιστεύουμε πως ο διακανονισμός αυτός και η μόνιμη δικαστική εντολή θα επιτύχει τον σκοπό αυτόν" δήλωσε ο γενικός σύμβουλος της Sony, Riley Russell, σε δήλωσή του...



"Δεν υπήρξε ποτέ σκοπός μου να προκαλέσω στους χρήστες οποιαδήποτε προβλήματα ή να κάνω πιο εύκολη την πειρατεία" δήλωσε ο Hotz. "Χαίρομαι που επιτέλους η αντιδικία αυτή τελείωσε".

Η Sony εξάλλου έσπευσε να τονίσει άμεσα πως ο Hotz δεν συνδεόταν με τις πρόσφατες επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από την κολεκτίβα hacker Anonymous, οι οποίες έγιναν ως αντίποινα για την μήνυση ενάντια στον Hotz. Οι επιθέσεις αυτές (γνωστές και ως Operation Sony), θα περιελάμβαναν ένα παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα των καταστημάτων retail της Sony στις 16 Απριλίου. Κατά πόσον η δράση αυτή θα συνεχίσει να ισχύει υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.







πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...