Τρίτη 12 Απριλίου 2011

50 άτοκες δόσεις από τη Saturn για τα 50 χρόνια στην Ευρώπη


Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn ανακοινώνει σημαντικές διευκολύνσεις για τους φίλους της τεχνολογίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων παρουσίας της στην Ευρώπη. Οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν τα 5 καταστήματα της Saturn, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Απριλίου θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των αγορών τους σε έως και 50 άτοκες δόσεις. Η προσφορά αυτή ισχύει για συνολικές αγορές άνω των 300 ευρώ, με χρήση όλων των πιστωτικών καρτών. .




Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται στην καμπάνια «Γιορτάζουμε 50 χρόνια στην Ευρώπη!», που η Saturn πραγματοποιεί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, προσκαλώντας τους καταναλωτές να απολαύσουν στο maximum την εμπειρία Saturn, μέσα από μοναδικές προσφορές και πλήθος δράσεων, που δημιουργούν ένα άκρως «εορταστικό κλίμα» εντός των καταστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πελάτες της Saturn θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από διάφορα προνομιακά προγράμματα αγορών, που θα τους επιτρέπουν να αποκτήσουν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε ασύγκριτες τιμές. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και την ιδιαίτερα εκτενή ποικιλία προσφερόμενων ειδών, ενισχύουν τους λόγους για τους οποίους οι καταναλωτές πρέπει να επισκεφθούν τα καταστήματα της Saturn και να βιώσουν τη ξεχωριστή εμπειρία αγοράς που προσφέρουν.






πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...