Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ανάπτυξη συνεργασίας Lenovo – Westnet Distribution



H Lenovo και η WestNet Distribution Α.Ε. ανακοίνωσαν σήμερα τη στρατηγική σχέση που δημιουργεί η νέα τους συνεργασία, η οποία αποτελεί τόσο για τη Lenovo όσο και για τη WestNet Distribution, μία μοναδική ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη....





Η Lenovo έχοντας ως βασική προτεραιότητα την έντονη παρουσία της στο κανάλι διανομής, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, επενδύει σε νέο συνεργάτη Διανομής, θέτοντας γερά θεμέλια για σταθερή ανάπτυξη. Η WestNet Distribution, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής, έχει ήδη δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά, ενώ, παράλληλα, προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει την διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιριών της παγκόσμιας αγοράς. Από τον Oκτώβριο του 2005 που ξεκίνησε την λειτουργία της, η διείσδυση της εταιρίας στην αγορά ήταν άμεση και επιτυχής, καταγράφοντας από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, έναν μεγάλο αριθμό επιτυχημένων συνεργασιών που διαρκώς αυξάνεται.

Με αφορμή την συμφωνία συνεργασίας με την WestNet Distribution ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο δηλώσε «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την επέκταση του καναλιού Διανομής μας στην Ελλάδα. Τα προϊόντα της Lenovo και στις τρεις βασικές κατηγορίες της αγοράς (καταναλωτικό κοινό, μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και corporate πελάτες) προσφέρουν καινοτομία και προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Η Lenovo θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες αγορές και να διευρύνει συνεχώς το προϊοντικό της μείγμα. Κρίνουμε ότι η νέα αυτή συνεργασία θα δώσει νέα δυναμική στο κανάλι μας και θα αυξήσει σημαντικά τη διείσδυση των προϊόντων μας στην αγορά».

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντίνος Βερύκιος, διευθύνων σύμβουλος της WestNet Distribution, δήλωσε: «Για εμάς η νέα συνεργασία με τη Lenovo αποτελεί την απόδειξη ότι η WestNet Distribution, επιλέγει για συνεργάτες της επώνυμα και αξιόπιστα εμπορικά σήματα, που μπορούν να ωφελήσουν έμπρακτα και να αναπτύξουν το κανάλι των συνεργατών της. Ακόμη και στις παρούσες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που συναντάμε στην ελληνική αγορά, εμείς επιλέγουμε να προχωράμε δυναμικά στην διεύρυνση του προϊοντικού μας μείγματος. Στόχοι μας παραμένουν, η προσέλκυση νέων συνεργατών που χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ, την αξιοπιστία της WestNet Distribution, καθώς και η παροχή όλο και περισσότερων αξιόπιστων προϊόντων και λύσεων στο ήδη υπάρχον κανάλι των συνεργατών μας. Η νέα αυτή συνεργασία, πιστεύουμε ότι θα δώσει την δυνατότητα κι ευκαιρία στους συνεργάτες μας να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν τα προϊόντα και οι λύσεις της Lenovo».


πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...