Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τέλος το Football Manager Live


Με μια λιτή in-game ανακοίνωση, ο επικεφαλής της Sports Interactive, Miles Jacobson, ανακοίνωσε πως η σεζόν για το Football Manager Live, τελειώνει μια για πάντα τον Μάιο. Το MMO του βρετανικού στούντιο ξεκίνησε ελπιδοφόρα πριν από περίπου τρία χρόνια, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού..

η Sports Interactive δεν κατόρθωσε να προσθέσει κάτι καινούργιο στο παιχνίδι και μοιραία αυτό κινήθηκε υποτονικά. «Με τον τρέχοντα αριθμό συνδρομητών δεν μπορούμε να κρατήσουμε το παιχνίδι ζωντανό. Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες τεχνικές marketing από τότε που έγινε το reset, ωστόσο καμία εξ’ αυτών δεν μας έφερε πίσω παίκτες, νέους ή παλιούς», ανέφερε ο Jacobson.

Ο κάπτεν του στούντιο εξήγησε στο μήνυμά του πως η αγορά των MMO έχει αλλάξει σημαντικά και πως έπειτα από κάμποσες alpha και beta περιόδους, το Football Manager Live είχε φτάσει να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ονειρεύονταν στη Sports Interactive όταν ξεκινούσαν την ανάπτυξή του. Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι προοριζόταν για τους πιο casual παίκτες, ωστόσο κατέληξε να απευθύνεται τελικά στους hardcore και μόνο. Ο Miles Jacobson έκλεισε ευχαριστώντας όλους όσοι έπαιξαν και στήριξαν το παιχνίδι (αναφέροντας πως αυτό αριθμεί περί τους 8.000 συνδρομητές αυτή τη στιγμή) και διευκρινίζοντας πως κανείς από όσους δούλευαν πάνω σε αυτό στη Sports Interactive, δεν θα χάσει τη δουλειά του.




πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...