Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Pharma CRM Accelerator: λύση επιτυχίας από την Data Communication σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον


Η Data Communication με τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και γνώση της ελληνικής αγοράς, παρουσιάζει τη λύση Pharma CRM Accelerator, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων ειδικά σχεδιασμένο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου...

Tα σημαντικά πλεονεκτήματα της λύσης, αποτελούν την πρόταση της εταιρίας στις πολλαπλές προκλήσεις για τα τμήματα πωλήσεων και marketing της φαρμακοβιομηχανίας, που απορρέουν μεταξύ άλλων από το διεθνή και εγχώριο ανταγωνισμό, τη μείωση τιμών, τις αλλαγές του κανονιστικού πλαισίου αλλά και τη γενικότερη ανάγκη για αποτελεσματική χαρτογράφηση του κλάδου της Υγείας.

Με την υλοποίηση του Pharma CRM Accelerator της Data Communication οι επιχειρήσεις μπορούν να επιτύχουν καλύτερη οργάνωση και διοίκηση με πολυεπίπεδη και πληρέστερη εικόνα των δραστηριοτήτων, αύξηση της παραγωγικότητας, ευθυγράμμιση των δράσεων με το στρατηγικό πλάνο του κάθε κύκλου πώλησης και υψηλό βαθμό υιοθέτησης από τους τελικούς χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα βασίζεται στην κορυφαία λύση Microsoft Dynamics CRM που αποτελεί μία πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, παρέχοντας όλες τις λειτουργίες για τη δημιουργία και την εύκολη διατήρηση μίας ξεκάθαρης συνολικής εικόνας όλων των συναλλασσομένων, καθώς και τα εργαλεία για εύκολη και γρήγορη παραμετροποίηση σύμφωνα με τα δεδομένα της εκάστοτε επιχείρησης, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το συνολικό κόστος κτήσης (TCO).

Η προσθήκη της λύσης Pharma CRM Accelerator εμπλουτίζει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα της Microsoft με μία σειρά από λειτουργικές περιοχές εξειδικευμένες στην φαρμακοβιομηχανία όπως: αυτοματοποίηση ιατρικής ενημέρωσης, διαχείριση key accounts, διαχείριση πωλήσεων φαρμακείων, οργάνωση ενεργειών marketing αλλά και προηγμένη ανάλυση δεδομένων. Ταυτόχρονα, η λύση Pharma CRM Accelerator κληρονομεί από το Microsoft Dynamics CRM μία σειρά από προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η πολυκαναλική επαφή με τον πελάτη, η πλήρης ενοποίηση με το Microsoft Office, η κορυφαία ασφάλεια, η δυνατότητα φορητής λειτουργίας και η διασυνδεσιμότητα με άλλα συστήματα και εφαρμογές.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εξελίξεις οι οποίες συντελούνται σήμερα στο χώρο του φαρμάκου είναι ραγδαίες και οι προκλήσεις, όπως αυτές άλλωστε διαμορφώνονται και από την οικονομική συγκυρία, τις κρατικές ρυθμίσεις και τον ανταγωνισμό μεγάλες, αναδεικνύοντας την οργάνωση και διατήρηση πελατειακών σχέσεων μίας επιχείρησης σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στο πλαίσιο αυτό στη Data Communication απαντάμε προσφέροντας λύσεις με πρακτικά πλεονεκτήματα όπως είναι το Pharma CRM Accelerator, στοχεύοντας έτσι να εξοπλίσουμε τις επιχειρήσεις του κλάδου με τα απαραίτητα εργαλεία για την ουσιαστική και ολοκληρωμένη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες τους».







ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...